Opitá vodička, ktorá zranila dvoch policajtov, nebola moja asistentka, tvrdí Kollárova poslankyňa

Opitá vodička, ktorá zranila dvoch policajtov, nebola asistentkou poslankyne Národnej rady za hnutie Sme rodina Petry Hajšelovej. Pre agentúru SITA to uviedla samotná Hajšelová aj hnutie Sme rodina.

05.11.2021 09:39
hajšelová, kollár Foto: ,
Petra Hajšelová spolu s Borisom Kollárom počas tlačovej konferencie.
debata

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave vo štvrtok krátko popoludní informovalo o incidente zo štvrtkovej noci, pri ktorom opitá 21-ročná vodička nabúrala do hliadky Mestskej polície Bratislava a spôsobila dvom policajtom ľahšie zranenia. V niekoľkých komentároch sa pritom objavila informácia, že vinníčkou nehodou mala byť Hajšelovej asistentka Laura Vargová. Poslankyňa však správu dementovala s tým, že nešlo o jej asistentku.

„Pravdepodobne ide o nejaké nedorozumenie. Ak sa účastníčka nehody volala skutočne tak, ako moja asistentka, potom ide o nejakú jej menovkyňu. Ako polícia informovala, išlo o 21-ročnú vodičku, moja asistentka však má 27 rokov a pokiaľ ja viem, nevlastní ani nepoužíva žiadne motorové vozidlo, takže informácia, že by bola účastníčkou tejto nehody, nie je pravda,“ povedala pre agentúru SITA Hajšelová.

Nehoda sa stala vo štvrtok približne o 1:00 v noci. Mladá vodička na luxusnom aute značky Mercedes jazdila po Smrečianskej ulici v Bratislave na jednosmernej ceste v protismere. Nabúrala pritom do oproti idúceho vozidla mestskej polície a spôsobila ľahké zranenia dvom policajtom. Pri vykonaní dychovej skúšky polícia namerala vodičke hladinu alkoholu 1,83 promile. Polícia mladú žena okamžite zatkla a previezla na policajné oddelenie. Vyvodením jej trestnoprávnej zodpovednosti sa v súčasnosti zaoberajú policajti krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave.

debata chyba
Viac na túto tému: #dopravná nehoda #Sme rodina #Petra Hajšelová