Ministerstvo zdravotníctva odporúča záujemcom o tretiu dávku registrovať sa do čakárne

Vzhľadom na rastúci záujem o očkovanie proti covidu ministerstvo zdravotníctva odporúča záujemcom o podanie tretej dávky, aby sa zaregistrovali prostredníctvom formulára na stránke www.korona.gov.sk.

12.11.2021 16:45
Vakcína / Očkovanie / Covid / Koronavírus / Foto:
debata (11)

Ako ministerstvo ďalej informuje v tlačovej správe, ľudia, ktorí majú nárok na preočkovanie treťou dávkou, sú o tejto možnosti informovaní aj prostredníctvom SMS správy.

Správa okrem uvedenej informácie obsahuje aj PIN kód, prostredníctvom ktorého sa ľudia môžu na stránke www.korona.gov.sk zaregistrovať do čakárne. Doručená SMS správa nie je potvrdením o pridelení termínu.

„Po zaregistrovaní bude záujemcom pridelený presný termín a miesto očkovania. Napriek tomu, že niektoré vakcinačné centrá vyhradili konkrétne hodiny na očkovanie aj bez nutnosti predchádzajúcej registrácie, pre lepšiu organizáciu očkovania, zníženie čakacej doby a zvýšenie plynulosti a samotného priebehu očkovania vo všetkých vakcinačných centrách, je nevyhnutné, aby záujemcovia primárne využívali registračný formulár," objasňuje ministerstvo s tým, že vzhľadom na zhoršujúcu sa epidemickú situáciu je odporúčanie využívať registračný formulár na stránke www.korona.gov.sk určené prevažne pre záujemcov o tretiu dávku vakcíny.

11 debata chyba
Viac na túto tému: #ministerstvo zdravotníctva #očkovanie proti covidu