Fico bol nakupovať, skúšal opatrenia v praxi. Je to ekonomická velezrada, tvrdí

Na nelogickosť súčasných opatrení sa snažil poukázať bývalý premiér a predseda opozičnej strany Smer Robert Fico. Navštívil obchod so športovými potrebami, kde si možno kúpiť tenisky, ale nie oblečenie, ktoré visí na vešiaku vedľa.

06.12.2021 20:20
debata (691)

VIDEO: Fico: Hlúposť Hegero-matovičovských opatrení sme si vyskúšali na vlastnej koži.

Video

„Potom sme sa presunuli do obrovského zahraničného obchodného reťazca, kde kúpite na oblečenie od spodného prádla až po kožuchy všetko,“ komentoval Fico návštevu hypermarketu.

Ako opozitum ukázal spolu s podpredsedom Smeru Erikom Kaliňákom návštevu maďarskej Rajky, kde žije veľa Slovákov. Tam sú otvorené reštaurácie i obchody.

„Páni z vládnej koalície trváte na opatreniach, ktoré na strane jednej umožňujú šírenie kovidu a na strane druhej výrazne poškodzujú slovenských podnikateľov a velebia zahraničné reťazce. Tomu sa hovorí ekonomická velezrada,“ povedal Fico.

Preto žiada buď všetko zavrieť a kompenzovať, alebo podľa vzoru Poľska a Maďarska nechať obchody, hotely, reštaurácie a športové strediská dýchať. Podľa Fica vláda Eduarda Hegera (OĽaNO) presadzuje mačkopsa. „My v Smere by sme išli cestou Poľska a Maďarska,“ dodal.

Kontrola / Opatrenia / Lockdown / Polícia / Čítajte viac Lockdown sa má predĺžiť, očkovaní budú mať od 17. decembra výhody

© Autorské práva vyhradené

691 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #lockdown