Policajti zavreli ďalšiu bratislavskú prevádzku. Mal by to byť Hríbov podnik

Bratislavskí policajti našli otvorený ďalší podnik. Mal by to byť podnik Štefana Hríba.

18.12.2021 13:52
Štefan Hríb Foto:
Štefan Hríb
debata (381)

Úlovkom sa polícia pochválila na sociálnej sieti. Tento týždeň už takto našli otvorenú prevádzku, kde sa nalievalo a v interiéri sedelo viacero hostí. V piatok našli takto otvorený ďalší podnik.

„Včera (v piatok 17. decembra 2021, pozn. red.) krátko po 22.00 h policajti prvého bratislavského okresu v rámci kontroly dodržiavania opatrení spozorovali na Partizánskej ulici podnik, porušujúci pandemické opatrenia. Policajti sa na mieste skontaktovali so zamestnankyňou podniku, ktorá im umožnila vstup. Vo vnútorných priestoroch policajti spozorovali ďalších osem osôb, ktoré požívali rôzne alkoholické a nealkoholické nápoje. Policajti tieto osoby poučili, že sú podozrivé zo páchania priestupku v zmysle zákona č. 42/1994 Z. z. o civilnej ochrane obyvateľstva a vyzvali ich k zaplateniu blokovej pokuty. Keďže tú osoby odmietli zaplatiť, policajti ich oznámia príslušnému správnemu orgánu,“ opísala incident polícia na sociálnej sieti.

Policajti mali na oddelenie eskortovať zamestnankyňu. „Do priestorov obvodného oddelenia Policajného zboru sa dostavil aj samotný majiteľ prevádzky, ktorý bol zo strany povereného príslušníka policajného zboru obmedzený na osobnej slobode. Obidve osoby boli po vypočutí a vykonaní potrebných úkonov prepustené na slobodu. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania povinností za krízovej situácie,“ dodávajú policajti.

Podľa medializovaných informácií by malo ísť o Klub pod lampou, ktorého vlastníkom je Štefan Hríb. V tomto zariadení sa v máji opil v čase zákazu vychádzania aj poslanec Juraj Šeliga (Za ľudí). Stálo ho to miesto podpredsedu Národnej rady.

šeliga Žitňanská Čítajte viac Šeliga so Žitňanskou porušili opatrenia. Vzdali sa svojich funkcií

© Autorské práva vyhradené

381 debata chyba
Viac na túto tému: #Štefan Hríb #koronavírus #protipandemické opatrenia