V Miloslavove sa v súvislosti s bitkou spred týždňa zišlo 200 ľudí. Policajti uzavreli ulicu

Do dvesto ľudí prišlo v nedeľu popoludní na ulicu v Miloslavove, na ktorej žije tínedžerka, ktorá bola účastníčkou incidentu z 2. januára.

09.01.2022 15:31 , aktualizované: 18:09
debata (154)

VIDEO: Miloslavov – miesto činu, kde sa odohral útok na dievčatko.

Video

Keď sa ľudia o proteste dohovárali na sociálych sieťach, polícia uzavrela ulicu páskami. Približne dve desiatky policajtov stoja na koncoch ulice. Prítomný je aj antikonfliktný tím a policajti v civile.

Protest nahnevaných Miloslavčanov v nedeľu 9....
Protest nahnevaných Miloslavčanov v nedeľu 9....
+5Protest nahnevaných Miloslavčanov v nedeľu 9....

Protestujúci postávajú pred policajtmi, situácia je pokojná. Mnohí Miloslavčania sú nahnevaní, že pri incidente bolo zranené 11-ročné dieťa. Väčšinu protestujúcich tvoria tínedžeri.

Skupina 14– až 16-ročných tínedžerov totiž v minulú nedeľu podvečer opila a zbila 11-ročné dievča. Keď nevedelo o sebe, vyzliekali ju a nakrúcali. Dieťa skončilo v detskej nemocnici v Bratislave. Incident spôsobil vlnu nevôle v samotnej obci.

Miloslavov - miesto činu

Areál družstva v Miloslavove, kde tínedžeri zbili 11-ročné dieťa dievča.

Fotogaléria
Tínedžeri zbili v Miloslavove len 11-ročné...
Tínedžeri zbili v Miloslavove len 11-ročné...
+22Tínedžeri zbili v Miloslavove len 11-ročné...

Počas zhromaždenia v Miloslavove predviedli dve osoby na policajné oddelenie

Počas nedeľňajšieho zhromaždenia v Miloslavove v okrese Senec predviedli na policajné oddelenie dve osoby, ktoré na mieste nevedeli hodnoverne preukázať svoju totožnosť. Oznámila to polícia na sociálnej sieti. Informovala aj o tom, že v prípade 14 osôb došlo k porušeniu platných pandemických opatrení, zaoberať sa nimi bude príslušný úrad verejného zdravotníctva. „Prípady narušenia verejného poriadku sme nezaznamenali,“ dodali policajti.

© Autorské práva vyhradené

154 debata chyba
Viac na túto tému: #Miloslavov