Osamelá Jennifer Aniston v Mexiku: Telo jej môžu závidieť aj dvadsiatničky

Už o pár mesiacov oslávi herečka Jennifer Aniston štyridsiatku, no vyšportované telo by jej mohli závidieť aj dámy s polovičným vekom. Svoje krivky už niekoľko dní predvádza na pláži v luxusnom mexickom letovisku Cabo San Lucas.

30.09.2008 11:30
Jennifer Aniston Foto:
Herečka Jennifer Aniston na pláži v mexickom letovisku Cabo San Lucas. Aj keď single, no stále sexi.
debata

Pre bývalú hviezdu seriálu Priatelia ide už o druhú mexickú dovolenku tento mesiac, mnohé bulvárne denníky uvádzajú, že práve tu si Jennifer lieči srdce po rozchode s hudobníkom Johnom Mayerom. Dvojica sa vraj snažila opäť stretnúť a vysvetliť si niektoré nevyjasnené záležitosti štyri mesiace trvajúceho vzťahu, ktorý podrobne sledovali médiá.

„Jennifer sa ozvala prvá Johnovi. Vypila pár pohárov vína a rozhodla sa pre prvý krok,“ tvrdí zasvätene zdroj, ktorý cituje MailOnline. Informátor z Mayerovho okolia zase pridáva, že známy americký spevák je s Anistonovou v dennom kontakte prostredníctvom telefónu a čoskoro sa majú stretnúť.

Jennifer Aniston v bikinách – fotoprezentácia

Jennifer však musí stihnúť popri dovolenke a „renovovaní“ vzťahu s Mayerom aj propagáciu svojej filmovej práce. Ešte pred Vianocami by sa do kín mali dostať tri filmy, v ktorých účinkuje. Ide o film Marley & Me s Owenom Wilsonom, Traveling s Aaronom Eckhartom a He's Just Not That Into You, v ktorom si zahrala po boku Drew Barrymore, Bena Afflecka a Scarlett Johansson.

Herečka Jennifer Aniston sa stala...
Herečka Jennifer Aniston si už niekoľko dní...
+2Herečka Jennifer Aniston na filmovom festivale...
debata chyba

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...