Vedenie OUR MEDIA SR sa mení

V mediálnom dome OUR MEDIA SR, a. s., ktorý je vydavateľom denníka Pravda a prevádzkovateľom portálov Pravda.sk, Varecha.sk, Mediaklik.sk a Ahojmama.sk, dochádza 25. 1. 2022 k zmene na poste predsedu predstavenstva.

25.01.2022 18:00

Ján Svoboda po troch rokov vo vydavateľstve končí na pozícii predsedu predstavenstva, kde ho nahradí Michal Dvouletý, ktorý už predtým pôsobil vo vydavateľstve ako člen dozornej rady a v oblasti médií má dlhoročné skúsenosti.

Na pozíciu členky predstavenstva OUR MEDIA SR nastupuje Katarína Agnerová, ktorá naďalej pokračuje v pozícii finančnej riaditeľky. Ladislav Ollé, ktorý pôsobí v spoločnosti ako obchodný riaditeľ, ostáva aj na pozícii člena predstavenstva. Šéfredaktorom zostáva Jakub Prokeš.

Pravda je najpredávanejší mienkotvorný denník na Slovensku. Dlhodobo je denníkom, ktorý má najširší a najstabilnejší predplatiteľský kmeň. Číta ho 5,4 percenta populácie, čo predstavuje vyše 240-tisíc čitateľov. Portál Pravda.sk patrí k TOP 5 spravodajským webom na slovenskom mediálnom trhu. Mesačne ho navštívi takmer 2,4 mil. užívateľov.

Jeho súčasťou sú aj stránky Varecha.sk – obľúbený kulinársky portál s najväčším počtom užívateľských receptov, a tiež stránka Auto.Pravda.sk, ktorá je absolútnou jednotkou v auto-moto segmente. V novembri 2021 spustilo vydavateľstvo mediálny portál Mediaklik.sk, ktorý od začiatku pôsobenia získal prvenstvo medzi mediálnymi webmi na Slovensku.

Aktuálne sa mediálny dom sústreďuje na nové projekty a rozšírenie už existujúceho portfólia. Zmeny vo vedení spoločnosti nebudú mať žiadny dosah na zmluvné ani iné vzťahy s klientmi spoločnosti.

chyba
Viac na túto tému: #Pravda #OUR MEDIA SR