Muži, ktorí prepadli chlapca z Afganistanu, skončili vo väzbe

Traja muži vo veku 21 rokov z Medzilaboriec, ktorých polícia obvinila zo zločinu lúpeže formou spolupáchateľstva v súvislosti s prepadnutím chlapca z Afganistanu, skončili vo väzbe. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

28.01.2022 14:13
debata (8)

„Je pritom až zarážajúce, že len pár týždňov po prípade v Miloslavove sa na internete objavilo znovu video, na ktorom dochádza k útoku smerom k maloletej osobe. Ak si niekto myslí, že je nad zákonom, že môže konať, ako chce, a že mu prejde zverejňovanie takýchto videí, tak je na omyle. Polícia bude v týchto prípadoch vždy konať podľa zákona,“ uvádza polícia s tým, že viacerí ľudia jej poslali video. Polícia sa už v tom čase prípadom zaoberala.

V nedeľu popoludní muži stretli 13-ročného chlapca, občana Afganistanu, v oblasti medzi Zámočníckou ulicou a koľajovou traťou v Medzilaborciach. Chytili ho za bundu a opakovane od neho pýtali peniaze. Aj keď sa mu podarilo ujsť, Medzilaborčania ho dobehli. Napadnutý chlapec utrpel rôzne zranenia. Bola mu odcudzená hotovosť vo výške 50 eur.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #lúpež #napadnutie