Vyšetrovateľ vyvracia Ficovo klamstvo: Uznesenie som si prečítal a podpísal

"Nepochybujem, že toto slávne uznesenie o zločineckej skupine spísali prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry. Už je dnes toľko údajov, ktoré potvrdzujú, že podpis vyšetrovateľa je tam sfalšovaný," vyhlásil predseda strany Smer Robert Fico.

24.04.2022 16:25
Robert Fico Foto: ,
Robert Fico
debata (608)

„Vymysleli si obvinenie, celé ho vyfabrikovali, sfalšovali podpis košického vyšetrovateľa, ktorý si ho podľa mňa ani neprečítal, keď ho dostal do rúk a dnes s ním pracuje. Toto je práca Lipšica a Matoviča, ktorí nenávidia súčasnú koalíciu, aby nás všetkých popravili," hnevá sa Fico.

VIDEO: Kaliňákovi advokáti: Nedozvedeli sme sa ani jednu odpoveď na naše argumenty
Video
Michal Horský Čítajte viac Sú mračná nad Súmračnou vyfabrikované?

Denník Pravda oslovil kapitána Jaroslava Vereščáka, vyšetrovateľa Policajného zboru, národná kriminálna agentúra, odbor Východ.

„Podpis na predmetnom uznesení o začatí trestného stíhania a vznesení obvinenia je určite môj a je pravý,“ vyhlásil kapitán Vereščák. „Uznesenie som osobne podpísal po tom, ako som ho postupne po dlhšiu dobu spracoval na základe dôkaznej situácie, v súlade s Trestným poriadkom,“ dodal s tým, že „k vyhláseniam obvinených osôb sa vyjadrovať nebude“.

VIDEO: Robert Kaliňák v putách pred pojednávaním o väzbe: Matovič je zbabelec. (22. 2. 2022)

Video
Robert Kaliňák, putá, Špecializovaný trestný súd Čítajte viac Takáč: Smer stojí za Ficom a Kaliňákom. Nikto nie je nedotknuteľný, odkázal Vetrák

© Autorské práva vyhradené

608 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #obvinenie Fica a Kaliňáka