Príjazd do Bratislavy skomplikovali nehody, na R7 je aj jedna obeť

Zrážka piatich áut na vjazde do Bratislavy pri Zlatých pieskoch skomplikovala príjazd vodičov do hlavného mesta. Zrážka piatich áut na vjazde do Bratislavy pri Zlatých pieskoch skomplikovala príjazd vodičov do hlavného mesta počas posledného májového pondelka. Informujú o tom viaceré dopravné servisy. Nehoda na R7 si vyžiadala aj jednu obeť.

30.05.2022 07:45 , aktualizované: 08:19
debata (2)

V kolóne smerom od Senca sa vodiči mohli zdržať 40 až 50 minút. Upchala sa zároveň aj stará cesta od Senca, na ktorej bolo treba pri prejazde počítať s desiatkami minút zdržania.

Príjazd od diaľnice D2 komplikujú práce v Lamači a určitý čas bola po nehode neprejazdná aj R7 v smere od Holíc. Aj keď bol prejazd neskôr umožnený, časové straty narístli na desiatky minút.

Na R7 smerom do Bratislavy došlo v pondelok ráno k tragickej dopravnej nehode kamióna a dvoch áut, ktorá si vyžiadala život jednej osoby. Na mieste aktuálne zasahuje polícia. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Bratislavskí policajti aktuálne zasahujú pri tragickej dopravnej nehode, ku ktorej došlo na 26 km diaľnice R7 smerom do Bratislavy. Podľa doterajších informácií malo dôjsť k nárazu kamióna do dvoch osobných motorových vozidiel. V dôsledku nárazu utrpela jedna osoba zranenia, ktorým na mieste podľahla,“ uviedol hovorca.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #doprava