V bratislavskom internáte našli mŕtvu študentku, polícia prípad vyšetruje

V piatok predpoludním našli v izbe študentského domova Mladá garda v Bratislave študentku prvého ročníka bez známok života. Prípad vyšetruje polícia. TASR to potvrdil hovorca Slovenskej technickej univerzity (STU) v Bratislave Juraj Rybanský aj bratislavská polícia.

03.06.2022 14:47 , aktualizované: 16:20
debata (6)

„Môžeme potvrdiť, že dnes predpoludním našli na izbe študentského domova Mladá garda v Bratislave študentku prvého ročníka bez známok života. Prípad vyšetruje polícia, ktorá bude poskytovať ďalšie informácie. Slovenská technická univerzita vyslovuje hlboké poľutovanie a vyjadruje úprimnú sústrasť pozostalým,“ uviedol Rybanský. Študentský domov Mladá garda je internátom STU.

Úmrtie potvrdila aj bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková. „Polícia sa v súčasnosti týmto prípadom zaoberá,“ doplnila Šimunková.

Hovorkyňa tiež priblížila, že polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. „Dnes krátko po 10.00 h sme prijali oznámenie o nájdení tela 21-ročnej ženy v priestoroch vysokoškolského internátu. Policajti hodnovernosť tohto oznámenia preverili a potvrdili,“ uviedla Šimunková. Polícia podľa jej slov robí všetky potrebné úkony s cieľom náležitého objasnenia činu a bližšie informácie poskytne, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #STU #internát