Pokračovanie článku: Matovič: Pustili na nás hovnomety. Naša trpezlivosť nie je nekonečná, odkázal Sulík

Juraj Šeliga zo strany Za ľudí sa voči Matovičovým slovám ohradil. „Nikdy som nerokoval s ĽS NS ani Republikou ani Smerom ani Hlasom. Žiadne rokovania pripomienkach pani prezidentky s opozíciou som neviedol o žiadnom spiknutí neviem. Naopak presviedčal som kolegov z OĽaNO, aby vyhoveli vetu pani prezidentky a neriskovať, že ľudia nedostanú nič. Ako už viete moja snaha bola neúspešná,“ napísal Šeliga na sociálnej sieti. „Opakujem, mali sme ako koalícia vyhovieť vetu pani prezidentky a nie riskovať rozhodnutie Ústavného súdu,“ dodal Šeliga.

„Ak kolegovia z OĽaNO vedia o spiknutí, nech to povedia otvorene, kto s kým a kde? My sme veľmi jasne povedali, že podporíme veto pani prezidentky!“ pokračuje Šeliga.

„Vyprosujem si, aby tu ktokoľvek podsúval, že my rokujeme alebo sa koordinujeme z Robertom Ficom! Ja na rozdiel od kolegov som si išiel topánky zodrať, aby Národná rada Slovenskej republiky rozhodla o vydaní bývalého predsedu Smeru. A oni to dobre vedia, preto toto podsúvanie, že ja sa koordinujem so Smerom je trápne!“ dodal nahnevaný Šeliga.

© Autorské práva vyhradené

176 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Sulík #Igor Matovič #protiinflačný balíček