OĽaNO hrkútalo, Sulík bol tvrdý, Kollár rezolútny: Túto psychiatriu treba už ukončiť

OĽaNO prišlo so zmierlivým tónom, SaS s ultimátom. Čo na to zvyšní koaliční partneri? Kollár poslal obom stranám odkaz. Pozrite si videá hlavných aktérov.

06.07.2022 19:05
Richard Sulík, SaS Foto: ,
Richard Sulík (SaS) dal OĽaNO ultimátum.
debata (139)

Strana OĽaNO sa postavila za Igora Matoviča, ktorého chce Richard Sulík dostať preč z vlády, ale zároveň volá po zmierení a spoločnej ceste. Eduard Heger vymenoval, čo všetko musela vláda zvládnuť a že to bolo spoločné dielo. Apeloval na SaS, aby spoločne ako koalícia pokračovali ďalej.

VIDEO: OĽaNO vyzýva SaS: Chceme ísť s vami ďalej, ide o všetko.

Video

Richard Sulík bol jednoznačný (SaS). Oznámil vypovedanie koaličnej zmluvy a dal premiérovi Eduardovi Hegerovi čas do konca prázdnin, aby pripravil novú. SaS zároveň nechce, aby bol vo vláde Igor Matovič.

VIDEO: Ultimátum od SaS. Sulík vypovedal koaličnú zmluvu.

Video

Obom stranám, ktoré sú v ostrom spore, sa prihovoril Boris Kollár, šéf hnutia Sme rodina. Pripomenul im, že síce varujú pred návratom temných síl, ale robia všetko pre to, aby sa Robert Fico vrátil ešte silnejší ako predtým.

VIDEO: Kollár: Oni to začali, oni to musia ukončiť. Aké ponúka riešenie?

Video

Strana Za ľudí urobí maximum pre to, aby koalícia dovládla na štyroch nohách, odkázala na sociálnej sieti zase Veronika Remišová, šéfka strany: „Verím, že koaličné ultimáta nie sú len zámienkou na ďalšie povalenie vlády a že u všetkých partnerov prevládne zodpovednosť za krajinu nad vidinou politických ziskov“.

© Autorské práva vyhradené

139 debata chyba
Viac na túto tému: #Hegerova vláda