Krajčí má čo dobiehať. Kollár má 12 detí, on polovicu. Matovič chváli oboch

Po rodine Borisa Kollára (Sme rodina), ktorý privítal na svet dvanáste dieťa, rozšírila sa aj rodina Mareka Krajčího (OĽaNO). Ten má od piatku detí šesť.

22.07.2022 23:00
debata (35)

Vo štvrtok gratuloval Igor Matovič (OĽaNO) Kollárovi svojským spôsobom. „Nuž, nie je koaličný partner ako koaličný partner. Kým jeden otravuje Slovensko svojími mindrákmi, druhý zatiaľ vlastnoručne rieši skutočné problémy Slovenska. Gratulujem, Boris,“ napísal Matovič na sociálnej sieti.

Jeho slová o vlastnoručnom riešení sa stali vďačným terčom vtipov na sociálnych sieťach. Kollára sa však nedotkli, pretože vie, ako Matovič gratuláciu myslel. Vysvetlil, že komentár sa týkal vecí, ktoré Sme rodina presadzuje. „My máme nadštandardný vzťah,“ dodal na adresu šéfa koaličiného hnutia.

V piatok Matovič zverejnil fotografiu svojho obľúbeného straníckeho kolegu Mareka Krajčího. Vlani spolu vítali neregistrovanú vakcínu Sputnik V na Slovensku, teraz Krajčí na pôrodnej sále privítal svojho šiesteho potomka. „Čerstvý 6-násobný tatko … ešteže ich máme … rodiny, ktoré sa neboja prijať k sebe kopu detí a ešte sa o ne aj vzorne starať. Gratulujem, Marek a Kamilka,“ oznámil novinu Matovič a zverejnil fotografiu šťastného Krajčího spolu s bábätkom.

Krajčího poslanecký kolega Milan Kuriak v komentároch prezradil, že Krajčímu sa narodil syn. Aj Krajčího manželka pracuje ako lekárka. „Ja mám jednu rodinu, kde sa jeden druhému naplno venujeme a jeden z druhého sa tešíme. Viete, rozdiel je ten, že pán Boris Kollár to má s rôznymi ženami. Ja som šťastne ženatý, všetky deti mám s jednou manželkou,“ povedal prednedávnom Krajčí pre týždenník Plus sedem dní. cr

© Autorské práva vyhradené

35 debata chyba
Viac na túto tému: #Igor Matovič #Boris Kollár #Marek Krajčí