Pokračovanie článku: Krúpa ide k Sulíkovi. Nie fašisti, prachy sú podstatou, reaguje Matovič

Matovič: Nie fašisti, prachy sú podstatou

Šéf hnutia OĽaNO Igor Matovič zareagoval na sociálnej sieti. Napísal, že „žijeme zvláštnu dobu obdivu charakteru ľudí, ktorí ho nemajú. Zrada je viac ako vernosť. Prachy viac ako poctivosť … a mafia robí aj nemožné, len aby sa vrátila k moci.“

Matovič zopakoval, že miliardy z európskych zdrojov sú príliš veľké lákadlo. „Nekradneme, rozviazali sme ruky OČTK, podvodníkom s daňami ideme tvrdo po krku a vyberáme tak rekordné dane,“ dodal.

Podľa ministra financií sa v tieni letných dní nenápadne zvádza kľúčový boj o charakter štátu. „Vypustená hmla o fašistoch má za cieľ len odpútať pozornosť a vytvoriť ilúziu vznešených cieľov. Nie fašisti, prachy sú podstatou. Tak ako aj vždy pre nich boli,“ uzavrel Matovič.

Odchod Juraja Krúpu na sociálnej sieti kritizoval aj poslanec OĽaNO Peter Kremský.

„Vedel som, že má veľa otázok, pochybností, kritických názorov na fungovanie klubu, vlády, parlamentu. Nevydiskutovať si to, nepriznať sa, že to nedávam, ani sa nerozlúčiť ako rovný chlap? Zo dňa na deň tresnúť dverami a zmiznúť, to je také detinské. Preto som sklamaný,“ napísal s tým, že sa mu začína skladať mozaika.

„Vzduchom sa mihajú sumy, ktoré sú niekde v pozadí pripravené pre tých, ktorí by boli ochotní prezliecť dres a vykašľať sa na sľuby, ktoré dali voličom,“ uviedol Kremský. Krúpa podľa jeho slov podľahol propagande, ktorej cieľom je Matoviča a OĽaNO zosmiešniť a nakoniec rozbiť.

„Určite mi napíšete, že si za to môžeme aj sami. Asi áno. Napriek tomu je to nefér, podlé a s jasným cieľom. Aby sa k moci vrátili banditi v spojení s extrémistami, už či pravicovými alebo ľavicovými. Práve preto je dôležité tejto propagande nepodľahnúť. NO PASARAN!,“ napísal Kremský na Facebooku.

© Autorské práva vyhradené

264 debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Krúpa #SASKA