Tabák podala trestné oznámenie na Cigánikovú

Poslankyňa Romana Tabák (Sme rodina) podáva trestné oznámenie na kolegyňu Janu Bittó Cigánikovú (SaS). Ide o dohru bitky z bratislavského podniku, kde si poslankyne skočili do vlasov. Trestné oznámenie krátko po incidente podala aj poslankyňa SaS.

05.10.2022 14:46
cigániková tabák koláž Foto: ,
Jana Bittó Cigániková (SaS) a Romana Tabák (Sme rodina) na koláži snímok.
debata (26)

Tabák na sociálnej sieti uviedla, že sa tak rozhodla po konzultácií s advokátom. „Pani Cigániková naďalej podniká zákerné kroky voči mojej osobe, hoci dobre vie, že incident ktorý bol v médiách opisovaný ako môj útok na ňu, vyvolala ona sama,“ napísala poslankyňa Sme rodina.

Marian Repa aktual Čítajte viac Cigániková – Tabák: Ring voľný

Dodala, že je možné, že si Bittó Cigániková nepamätá „pre svoju totálnu opitosť a pravdepodobne aj požitie omamných látok“. Podľa Tabák nejde u poslankyne SaS o prvý incident, keď „nedokázala odolať nástrahám návykových látok“.

„Bežný človek sa však bojí ísť s ňou do sporu. Myslím si, že ožratí a zdrogovaní ľudia by nemali pôsobiť ako poslanci v NR SR,“ uzavrela Tabák svoj status.

tabák, cigáníková, Čítajte viac Hanba na tri zimy: Takto sa na bitke Bittó Cigánikovej a Tabák smeje celý internet

Poslankyňa SaS Jana Bittó Cigániková trestné oznámenie na Romanu Tabák podala hneď po incidente v bratislavskom podniku. Tvrdí, že bývalá tenistka ju fyzicky napadla.

„Počas niekoľkých nechutných verbálnych útokoch sa mi ako tak darilo zachovať si chladnú hlavu a nedať sa vyprovokovať, ale ona pokračovala. Keďže sa skrývala v šiltovke, dala som jej ju dole, nech všetci vidia, aká ‚inteligencia‘ reprezentuje svojich voličov v parlamente. Myslela som, že keď si uvedomí, že sa na ňu ľudia dívajú čo stvára, že sa ukľudní,“ uviedla poslankyňa Bittó Cigániková krátko po incidente na sociálnej sieti. Následne ju Tabák údajne začala ťahať za vlasy a fyzicky napádať. Poslankyňa SaS tvrdí, že útok neopätovala. "Len som opakovala dokola, či je normálna, nech sa ukľudní a nech ma pustí. Pani poslankyňa bola ale v takom animálnom amoku, že nevedela prestať, nevedela sa absolútne ovládať,“ pokračovala Bittó Cigániková.

Po chvíli ju Tabák pustila a odišla. Podľa Bittó Cigánikovej sa však vrátila a do hlavy jej vrazila silný úder. „Dnes som skončila na pohotovosti s opuchnutým lícom, bolesťami hlavy a krku. Následne na polícii podávam trestné oznámenie, lebo toto je jediný kultivovaný spôsob, ako sa brániť,“ uviedla poslankyňa 24. septembra na sociálnej sieti.

cigániková tabák koláž Čítajte viac Cigániková skončila po bitke s Tabák na pohotovosti. Podáva trestné oznámenie

O deň neskôr na status reagovala Romana Tabák a predstavila svetu svoju verziu. Priznala, že Bittó Cigánikovú v bratislavskom podniku udrela, ale že tak reagovala na nevyprovokovaný útok. Poslankyňa vraj za ňou prišla v „nepríčetnom stave“ a začala vulgárne nadávať na ňu aj jej rodinu. „Zahnala sa na mňa po tvári a ako sa zahnala druhýkrát, strhla mi z hlavy šiltovku a hodila ju do miestnosti. Ja som sa bránila. Mrzí ma, že som sa nechala vyprovokovať a uštedrila jej úder, po ktorom sa ukľudnila,“ uviedla.

Podľa svojich slov dúfa, že Bittó Cigániková vyhľadá terapeuta a absolvuje test na drogy". Vtedy dodala, že trestné oznámenie nezvažuje. Teraz je všetko inak.

Romana Tabák Čítajte viac Tabák prezradila svoju verziu bitky s Cigánikovou
26 debata chyba
Viac na túto tému: #Romana Tabák #Jana Bittó Cigániková