VIDEO: Zbabelá poprava na Zámockej. Juraj K. vraždil chladnokrvne a od chrbta

Na sociálnych sieťach sa objavili zábery z bezpečnostnej kamery spred baru Tepláreň na Zámockej ulici v Bratislave, ktoré zachytávajú popravu dvoch mužov mladíkom Jurajom K.

14.10.2022 13:20
zámocká
Záber z videa z bezpečnostnej kamery tesne pred začiatkom streľby na Zámockej v Bratislave.
debata (235)

Zábery potvrdzujú, že 19-ročný mladík svoje obete zastrelil chladnokrvne, od chrbta a zbabelo. Svojim činom sa však hrdinsky chválil na sociálnych sieťach pred a aj po čine, po ktorom spáchal samovraždu.

Bezpečnostné kamery zachytili, ako sa vo výklenku susedného podniku odhodláva k svojmu činu a pri streľbe dokonca použil zbraň s laserovým zameriavaním.

Video

Po prvých výstreloch sa vrátil do výklenku, kde si zrejme vymenil zásobník, vrátil sa k obetiam, opäť na ne vystrelil a z miesta činu utiekol.

Pred bratislavským podnikom sa strieľalo v stredu 12. októbra krátko po 19:00. Polícia potvrdila, že po streľbe utrpeli dve osoby zranenia, ktorým na mieste podľahli, tretia osoba utrpela zranenia, s ktorými ju previezli na ošetrenie do nemocnice. Motívom činu Juraja K. mala byť nenávisť k homosexuálom, keďže v podniku sa stretáva LGBTI+ komunita. K činu sa priznal na sociálnej sieti. Napísal aj to, že pôvodne chcel zavraždiť predsedu vlády Eduarda Hegera či prezidentku Zuzanu Čaputovú.

Prezidentka Zuzana Čaputová si uctila obete...
Prezidentka Zuzana Čaputová si uctila obete...
+12Prezidentka Zuzana Čaputová si uctila obete...
juraj krajčík vrah pred hegerovym domom Čítajte viac Strelec sa fotil pred Hegerovou bytovkou. O svoj život sa neobávam, povedal premiér

© Autorské práva vyhradené

235 debata chyba
Viac na túto tému: #streľba na Zámockej