Gangy aj jednotlivci. Prehľad 8 prípadov detských útokov z minulosti

Na Strednej odbornej škole v Novákoch útočil vo štvrtok dopoludnia študent sekerou. Pri incidente sa zranila jedna osoba, nie však vážne. Študenta polícia zadržala. V Novákoch nešlo ale o ojedinelý prípad. Prinášame prehľad prípadov, kedy mladiství útočili na rovesníkov, ako aj na dospelých, v minulosti.

03.11.2022 16:16
debata
Video
Reportáž zo školy v Novákoch
nováky Čítajte viac Spolužiaci si Alexov útok v Novákoch nevedia vysvetliť. Cieľom mala byť zástupkyňa

Október 2022

Národná kriminálna agentúra (NAKA) zadržala mladistvého a obvinila ho z prípravy obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy. Zaútočiť chcel na viacerých spolužiakov a pedagógov základnej školy v obci Mníšek nad Hnilcom v okrese Gelnica.

NAKA polícia policajt Venal 4 Čítajte viac Mladíka, ktorý plánoval sekerou zabiť spolužiakov i učiteľov, budú stíhať väzobne

Október 2022

Na základnej škole v Majcichove pri Trnave napadli starší žiaci deväťročného integrovaného tretiaka. Po incidente skončil chlapec v nemocnici.

Máj 2021

Komárnom otriasol prípad partie tínedžeriek, ktoré fyzicky napádali svoje rovesníčky. Neskôr si trúfli na starších. Ich terčom sa stali aj bezdomovci. Útoky si nakrúcali a dočasne zverejnili na sociálnej sieti.

násilie, krádež, kriminalita Čítajte viac Dievčenský gang v Komárne. Psychologička: Výtržníčky skúšajú hranice

Január 2022

V areáli bývalého roľníckeho družstva v Miloslavove pri Bratislave partia starších detí opila svoju mladšiu, len jedenásťročnú, kamarátku. Potom ju zbili, povyzliekali a nakrúcali či fotili. Sociálnymi sieťami kolovali nechutné videá aj fotky.

Miloslavov - miesto činu

Areál družstva v Miloslavove, kde tínedžeri zbili 11-ročné dieťa dievča.

Fotogaléria
Tínedžeri zbili v Miloslavove len 11-ročné...
Tínedžeri zbili v Miloslavove len 11-ročné...
+22Tínedžeri zbili v Miloslavove len 11-ročné...
Miloslavov Alžbetin Dvor šikana alkohol mladistvý gang Čítajte viac Vyšetrovanie prípadu detskej brutality z Miloslavova polícia ukončila, na rade je prokuratúra

Jún 2020

Pri incidente v Spojenej škole na Ulici M. R. Štefánika vo Vrútkach zomreli dvaja ľudia. Päť osôb utrpelo zranenie. Páchateľa polícia zneškodnila. Útočníkom bol bývalý žiak školy. Pri incidente zomrel zástupca riaditeľa školy, ktorý sa snažil útočníka s nožom zastaviť.

Február 2019

V základnej škole v Spišskej Novej Vsi sa strieľalo. Chlapec vystrelil na svojho spolužiaka zo strelnej zbrane, maloletého pacienta so zranením hlavy previezli po prvotnom ošetrení do miestnej nemocnice. K incidentu došlo na streleckom krúžku.

SR streľba Spišská Nová Ves zranený streľba KEX Čítajte viac Postrelený žiak zo Spišskej Novej Vsi sa zotavuje, vinník známy nie je

Október 2015

V Michalovciach si na štyri školáčky vo veku 12 a 13 rokov pri jednej z michalovských škôl počkala skupinka chlapcov vo veku 11 a 12 rokov a ohrozovali ich nožom.

Október 2010

Rezné poranenie príborovým nožom spôsobil 12-ročný školák svojmu spolužiakovi v Základnej škole v Plaveckom Štvrtku. Poranenie si vyžiadalo prevoz maloletého do nemocnice, odkiaľ ho po ošetrení prepustili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nováky #šikana #streľba na škole #detské násilie