Fico v Ide o pravdu: Nečakajte, že budem 17. novembra kvákať americkú propagandu

Chceme vyhrať parlamentné voľby, máme polovičnú šancu, že zostavíme vládu. Ak však skončíme v opozícii, tie ďalšie voľby vyhráme s obrovským náskokom, verí Robert Fico. Povedal to v relácii Ide o pravdu. Hovoril aj o sneme Smeru, ktorý sa konal 17. novembra. Jeho prejav, ktorý odvysielala RTVS v priamom prenose, 'položil' vedenie spravodajstva verejnoprávnej televízie.

23.11.2022 05:45
debata (254)

VIDEO: Pozrite si debatu Petra Bielika a Roberta Fica v relácii Ide o pravdu.

Video

„Tak ako Robert Fico ovplyvnil slovenskú politiku, tak ovplyvňuje slovenská politika jeho samého. Je už ťažké rozlíšiť, kedy robí predseda Smeru – Sociálna demokracia politiku a kedy vedie osobný boj. Vie to ešte rozlíšiť on sám?“. Takto uviedol moderátor Peter Bielik reláciiu Ide o pravdu s Robertom Ficom. Fico reagoval s pobaveným úsmevom: „Zaujímavý začiatok.“

Vypočujte si odpovede šéfa Smeru na otázky o vhodnosti organizovania straníckeho snemu práve 17. novembra, situácii v RTVS po odvysielaní jeho prejavu, príprave referenda, súčasných krokoch vlády, o budúcich parlamentných voľbách, či už predčasných alebo riadnych.

254 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Ide o pravdu