Kollár za 1,6 milióna mení systém na riadenie schôdzí

Kancelária Národnej rady (NR) SR obstarala digitálny konferenčný systém, celková hodnota zákazky má byť 1 601 452,50 eura bez DPH. Dodávateľom má byť spoločnosť Nuaktiv. Vyplýva to z oznámenia o výsledku verejného obstarávania zverejneného vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

05.12.2022 13:59
debata (3)

„Predmetom nadlimitnej zákazky na poskytnutie služby je/bolo vytvorenie, dodanie a implementácia informačného systému verejnej správy Digitálny konferenčný systém, ktorý bude slúžiť primárne podľa požiadaviek zákona o rokovacom poriadku NR SR ako nástroj na riadenie schôdzí NR SR,“ píše sa vo vestníku.

Okrem toho je predmetom zákazky aj zabezpečenie služieb technickej podpory prevádzky, údržby a rozvoja systému z dôvodu zabezpečenia jeho riadnej prevádzkyschopnosti a úprav funkcionalít, aby mohla byť zabezpečená interoperabilita so všetkými informačnými systémami, s ktorými bude integrovaný.

Kancelária si pri obstarávaní vyhradila aj právo opcie na rozšírenie predmetu zmluvy o zhotovenie a dodanie aplikácie pre vzdialené rokovania a tiež na predĺženie doby platnosti zmluvy o podpore prevádzky, údržbe a rozvoji informačného systému v cykloch dva a dva roky, teda najviac o štyri roky. „Verejný obstarávateľ je oprávnený využiť opciu aj čiastočne alebo na viackrát,“ píše sa vo vestníku s tým, že maximálna doba trvania zmluvy bola dohodnutá na deväť rokov za predpokladu využitia opcie v maximálnom možnom rozsahu.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Národná rada SR