Taraba: Máme ponuku rokovať o predčasných voľbách, Kollár by mohol byť mediátorom

Ak sa nedohodneme na predčasných voľbách, zahlasujeme vo štvrtok za pád vlády, tvrdí Tomáš Taraba aj Štefan a Filip Kuffovci.

13.12.2022 14:14
Taraba, Kuffa Foto:
Nezaradení poslanci Národnej rady SR (kandidovali za ĽSNS) v popredí zľava Štefan Kuffa, Tomáš Taraba a Filip Kuffa.
debata (32)

VIDEO: Tomáš Taraba a Kuffovci (všetci traja kandidovali za ĽSNS) vysvetľuje, prečo dali koalícii čas do štvrtka, na kedy je odložené hlasovanie o páde vlády Eduarda Hegera.

Video

„Oni (koalícia) si dnes reálne uvedomili, že môžu padnúť. Dali ponuku, že behom dvoch dní, či by sa to dalo posunúť, že oni by boli ochotní sa na túto tému (predčasných volieb) baviť. Mal som stretnutie aj s Borisom Kollárom k tej téme,“ povedal Taraba.

Eduard Heger / Boris Kollár / Peter Pčolinský / Čítajte viac Hlasovanie odložili na štvrtok. Krošlák aj Vorobelová sú za pád vlády, koalícia naťahuje čas

Hovoril aj o hodinovom rozhovore s Borisom Kollárom: „Dnes o pol desiatej Boris Kollár dal taký podnet, že áno, on si vie predstaviť o tejto veci sa baviť a byť nejakým mediátorom,“ tvrdí Taraba. Podľa neho je dnes pre Slovensko kľúčové, že „ak povalíme vládu, tak potrebujeme vedieť, akým spôsobom vieme dôjsť k predčasným voľbám“.

VIDEO: Kollár: Ak by padla vláda, tak nech sú predčasné voľby čo najskôr.

Video
32 debata chyba
Viac na túto tému: #Štefan Kuffa #Tomáš Taraba #Filip Kuffa