Po páde zo schodov v bratislavskom podniku zahynul majster Slovenska vo squashi

Polícia vyšetruje úmrtie 31-ročného muža v bratislavskom Starom Meste, začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Informuje o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

07.01.2023 12:03 , aktualizované: 15:13
miroslav celler Foto: ,
Miroslav Celler pózoval s trofejou pre majstra Slovenska v squashi po víťazstve vo finálovom zápase nad Marekom Manikom v Bratislave 17. marca 2018.
debata (7)

„V sobotu približne o 2.20 h sme prijali na linke 158 oznámenie, v zmysle ktorého sa mal v Starom Meste v Bratislave nachádzať 31-ročný muž, ktorého sa aj napriek snahe privolanej rýchlej zdravotnej pomoci nepodarilo zachrániť,“ ozrejmila polícia.

Podľa portálu tvnoviny.sk má ísť o bývalého majstra Slovenska vo squashi Miroslava Cellera, ktorý mal spadnúť spolu so svojim kamarátom zo schodov. Ten skončil v nemocnici.

„So žiaľom v srdci vám oznamujeme, že pri nešťastnej náhode dnes prišiel o život Miroslav Celler. Bol výborným športovcom a kamarátom, no predovšetkým skvelým manželom a otcom. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť jeho rodine a najbližším. Odpočívaj v pokoji, Mirec,“ potvrdila v krátkom statuse Slovenská sqaushová asociácia.

V súčasnosti sa podľa polície vykonávajú všetky potrebné úkony s cieľom objasnenia danej udalosti.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #úmrtie #squash #Miroslav Celler