Tragédia v Michalovciach: V byte našli zastrelený manželský pár a dve deti

V utorok došlo v jednom z bytov na sídlisku v Michalovciach k streľbe. Na mieste zasahuje polícia. Rodinná tragédia si mala vyžiadať štyri obete.

17.01.2023 19:35 , aktualizované: 22:40
debata (76)

Podľa informácií TV Markíza objavila polícia v jednom z bytov zastrelený manželský pár a ich dve deti. Muž zrejme zastrelil manželku a deti a potom obrátil zbraň proti sebe, informoval webový portál televízie o jednej z verzií.

Polícia potvrdila, že v jednom z bytov na sídlisku v Michalovciach našli v utorok podvečer štyri osoby bez známok života. „V súčasnosti naši príslušníci vykonávajú potrebné prvotné úkony a zisťujú, čo sa na mieste stalo,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Jana Mesárová. Bližšie informácie prisľúbila poskytnúť ihneď, ako to situácia dovolí.

„Keďže ide s najväčšou pravdepodobnosťou o rodinnú tragédiu, nie je dôvod na šírenie dezinformácií medzi občanmi,“ v súvislosti s doteraz zistenými informáciami ubezpečila verejnosť hovorkyňa KR PZ v Košiciach Lenka Ivanová.

Úmrtie štyroch osôb, ktorým už nemohli privolaní záchranári pomôcť, potvrdila aj hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Alena Krčová.

Podľa portálu televízie JOJ otec rodiny legálne vlastnil zbraň. Deti mali byť vo veku 13 a 10 rokov. Portál uviedol, že ku streľbe malo dôjsť približne v obedňajších hodinách.

K tragédii v Michalovciach došlo aj na začiatku roka. Páchateľ tam brutálne dobodal 46-ročnú ženu pri bankomate.

Video
Vražda v Michalovciach na kamere. Podozrivého už majú
Vražda Michalovce Čítajte viac Strach v Michalovciach. Desivé VIDEO brutálneho činu: Páchateľa chytili, no ľudia sa necítia bezpečne
76 debata chyba
Viac na túto tému: #Michalovce #streľba