Matovič ako novodobý bojovník proti 'zvrátenostiam'. S Blahom si môže podať ruku

Imidž Igora Matoviča ako demokratického bojovníka proti korupcii je definitívne minulosťou. Svojimi výrokmi sa vyrovnal výrokom smeráckeho extrémistu Ľuboša Blahu, ktorý chce po prípadnom návrate k moci robiť poriadky s novinármi. Šéf OĽaNO sa zasa hlasno pasuje za bojovníka proti zvrátenostiam (jeho novoročné príspevky na sociálnej sieti jasne ukazujú čo tým má na mysli) a progresívcov by utopil v kýbli vody.

21.01.2023 01:00
debata (49)

Komentátor denníka Pravda Marián Repa v prehľade politického diania v tomto týždni hovorí aj o tom, že prečo je referendum bezpredmetné, aj keby bolo úspešné, ako vníma ďalšiu Žilinkovu 363-ku a čím dočasná vláda prekračuje všetky medze drzosti.

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Vajatanie okolo vytvorenia novej 76 v parlamente je minulosťou, zdá sa že sa nájde zhoda na termíne predčasných volieb a strany tak už naplno vstupujú do predvolebnej kampane. Vyznať sa v tom však nebude pre voliča jednoduché. Hoci niektorí lídri sa už voči iným vymedzujú a odmietajú budúcu spoluprácu, iní zasa zahmlievajú a nechávajú si takpovediac otvorené dvere pre každého a niektorí politici na súčasnej scéne ani nevedia či pôjdu do volieb sami, alebo sa im podarí vytvoriť nejaký blok. No a podľa krokov a správania sa šéfa generálnej prokuratúry sa javí, že v predvolebnej kampani nie sú iba politici. Dianie v tomto týždni navyše obohatí referendum, ktorému predpovedajú neúspech, aj keď – všeobecná nespokojnosť ľudí so súčasným stavom na hradnom kopci sa môže postarať o prekvapenie…

© Autorské práva vyhradené

49 debata chyba
Viac na túto tému: #podcast #Počúvajte Pravdu #predčasné voľby 2023