Bombové hrozby sa v Trnavskom kraji nepotvrdili

Bombové hrozby sa v Trnavskom kraji nepotvrdili. V nemocnici v Trnave a Galante, poliklinike v Seredi a Trnave a na trnavskej železničnej stanici výbušné zariadenie nenašli, potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

25.01.2023 16:58 , aktualizované: 18:10
SR nemocnice stanica bombový poplach evakuácia TTX Foto: ,
V Trnavskom kraji niekto na tiesňovú linku 112 nahlásil viacero bômb. Týka sa to nemocnice v Trnave, Galante a polikliniky v Seredi a Trnave. Rovnako aj trnavskej železničnej stanice. Na snímke policajné auto pred Fakultnou nemocnicou v Trnave v stredu 25. januára 2023.
debata (2)

Obnovila sa tiež prerušená vlaková doprava cez stanicu Trnava, informovala o tom Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) na sociálnej sieti.

V Trnavskom kraji niekto na tiesňovú linku 112... Foto: TASR, Lukáš Grinaj
SR nemocnice stanica bombový poplach evakuácia TTX V Trnavskom kraji niekto na tiesňovú linku 112 nahlásil viacero bômb. Týka sa to nemocnice v Trnave, Galante a polikliniky v Seredi a Trnave. Rovnako aj trnavskej železničnej stanice. Na snímke ľudia čakajú pred uzavretou železničnou stanicou v Trnave v stredu 25. januára 2023.

Galantská nemocnica opätovne prijíma pacientov, potvrdil hovorca siete nemocníc Svet zdravia a polikliník ProCare Tomáš Kráľ. Trnavská nemocnica spustila fungovanie urgentu okolo 17.00 h.

Prípad si prevzal vyšetrovateľ s kriminalistami. Tí na stotožnení muža, ktorý bomby nahlásil, a objasnení jeho motívu pracujú. „Podozrivý je z prečinu šírenia poplašnej správy,“ uviedla polícia.

Na tiesňovú linku Trnavskom kraji niekto v stredu poobede nahlásil viacero bômb. Objekty evakuovali. Polícia na miestach realizovala pyrotechnické prehliadky. Pre bombovú hrozbu bola od 16.21 h prerušená aj železničná doprava cez stanicu Trnava.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sereď #Trnava #galanta #bombové hrozby