Šimečka v Ide o pravdu: PS je unikát, riešime výzvy budúcnosti. Odmieta vládny chaos aj extrémistov

Naším cieľom je riešiť budúcnosť Slovenska, výzvy, ktoré má pred sebou, hovorí šéf Progresívneho Slovenska (PS) Michal Šimečka v relácii Ide o pravdu. PS chce byť podľa jeho slov alternatívou k chaosu, hádkam a nekompetentnosti na jednej strane a na druhej k tomu, čo ponúkajú Robert Fico a extrémisti - návrat mafiánskeho štátu a režim orbánovského typu.

10.03.2023 15:44
debata (109)

VIDEO: Pozrite si debatu Petra Bielika a Michala Šimečku v relácii Ide o pravdu.

Video

“Budeme mať kvalitný ekonomický program a predpokladám, že vojna na Ukrajine, ale aj jej následky, to znamená zdražovanie energií, celková inflácia na Slovensku, zdražovanie potravín – to bude pre Progresívne Slovensko dôležitá téma, či už v programe alebo samotnej predvolebnej kampani. Rovnako to bude civilizačný zápas, ktorý na Slovensku zrejme zvedieme medzi silami, ktoré nás chcú ťahať na Východ a silami – a som presvedčený že tieto musia zvíťaziť – ktoré chcú vidieť našu krajinu ako modernú európsku krajinu,” uviedol Šimečka.

Kedy predstavia kandidátov do volieb? S kým by nešiel do debaty? Čo považuje za kľúčové v ponuke strany Progresívne Slovensko?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.
109 debata chyba
Viac na túto tému: #Ide o pravdu #Michal Šimečka