Napadol muža z Nového Zélandu a hajloval, polícia sa útokom v Bratislave zaoberá

Polícia sa zaoberá útokom na muža z Nového Zélandu, ku ktorému malo prísť v sobotu (25. 3.) večer v Bratislave. Prezídium Policajného zboru o tom informovalo na sociálnej sieti.

27.03.2023 17:15
debata (13)

„Na základe medializovaných informácií malo v Bratislave dôjsť k fyzickému napadnutiu muža z Nového Zélandu, po čom mali nasledovať extrémistické prejavy,“ priblížila polícia.

Aktuálne sa prípadom zaoberajú policajti prvého bratislavského okresu. „Vykonávajú potrebné úkony s cieľom objasnenia udalosti,“ uviedla bratislavská krajská polícia s tým, že prejavy extrémizmu, ktoré sú kvalifikované ako trestný čin, sú následne riešené v pôsobnosti Národnej kriminálnej agentúry.

Novozélanďan kráčal v sobotu spolu s priateľkou centrom hlavného mesta po Kamennom námestí, upozornila Markíza. Slovensky hovoriaci muž ho napadol krátko pred 22.00 hod. Kráčal za dvojicou a muža udrel do zadnej časti hlavy. Žena privolala políciu. „Napadlo mi, že si natočím, ako vyzerá, ak by ho chcela polícia stotožniť,“ spomína Novozélanďan. Vtedy vzniklo video, na ktorom agresívny muž hajluje.

Milujem Slovac. Kontext v komentaroch.
by u/hovno115533 in Slovakia
13 debata chyba