Bittó Cigániková v Ide o pravdu: Mám slobodu byť hubatá. Rozčuľuje ma, keď politici dirigujú ľudí ako žiť

V dnešnej politike nestačí mať len výborný plán, ale aj peknú fotku - tak sme sa o to teraz pokúsili, hovorí o novej kampani Sasky Jana Bittó Cigániková v relácii Ide o pravdu. Ideme zlepšiť svoju komunikáciu, tvrdí.

06.04.2023 08:00
debata (62)

VIDEO: Pozrite si debatu Petra Bielika a Jany Bittó Cigánikovej v Ide o pravdu.

Video

Môžete mať aj najlepší a ocenený program a „potom prídu voľby a dostanete šesť percent. A nejaký Matovič tam dostane 25, alebo Fico“.

Čo dokázala táto vláda v oblasti zdravotníctva bolo pre mňa veľkým sklamaním, uviedla. „Pozerala som ako malí ľudia vo veľkých funkciách ničia to zdravotníctvo ešte viac a tým, že som nemala silný mandát od voliča, nevedela som to zmeniť,“ povedala Bittó Cigániková.

Som slobodná pri rozhodovaní, nemusím mať strach niečo povedať, môžem byť dostatočne hubatá, uviedla. Ak by som sa rozhodla skončiť v politike, môžem sa vrátiť do siete škôlok a jaslí, ktorú som zakladala. Taký príjem aký mám dnes, som mala už pred siedmimi rokmi, dodala.

Prečo sa Jana Bittó Cigániková rozhodla študovať za sestru? Prečo považuje práve sestričky za kľúčové pre slovenské zdravotníctvo? Prečo nazýva konzervatívnych politikov katolibancami? Prečo považuje za nutné, aby sa postavila nová štátna univerzitná nemocnica, či už to budú Rázsochy alebo nejaká iná? Kde by sa dala podľa nej zohnať miliarda eur ročne na zdravotníctvo?

Môžete si vypočuť aj podcast relácie Ide o Pravdu

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.
62 debata chyba
Viac na túto tému: #Ide o pravdu #Jana Bittó Cigániková