Cez víkend bude zatvorená nielen Sitina, ale aj úsek východnej diaľnice D1

Tunel Sitina v hlavnom meste bude počas víkendu v noci a v ranných hodinách neprejazdný. Polícia na sociálnej sieti informuje, že dôvodom je servisná uzávierka.

14.04.2023 17:20
sitina Foto: ,
Dopravná situácia počas uzávery tunela Sitina v Bratislave 27. júna 2022. Obchádzka viedla cez Patrónku, vytvorili sa však rozsiahle kolóny s viac ako hodinovým zdržaním.
debata

„Tunel bude uzatvorený v noci z piatka na sobotu 15. apríla od 22.00 h do 10.00 h, v rovnakých hodinách bude uzavretý aj v čase zo soboty na nedeľu,“ spresnila polícia.

Z dôvodu plánovanej údržby bude v piatok od 22.00 h uzavretý aj úsek diaľnice D1 medzi Levočou a Spišským Podhradím, vrátane tunela Šibenik. Informovala prešovská krajská polícia.

V smere zo Spišského Podhradia na Levoču bude cesta aj s ľavou tunelovou rúrou neprejazdná do nedele 16. apríla do 9.00 h. V opačnom smere platí uzávera od soboty 15. apríla od polnoci do nedele do 10.00 h. „Obchádzková trasa vedie po ceste I/18 od okružnej križovatky Spišské Podhradie po okružnú križovatku na privádzači D1 Levoča,“ dodáva polícia.

cisterna Čítajte viac Únik kyseliny z cisterny úplne uzavrel východnú D1
debata chyba
Viac na túto tému: #tunel Šibeník #diaľnica D1 #tunel Sitina #polícia SR