O pár dní otvoria najväčšie nákupné centrum na Slovensku Eurovea

Primark, najväčšia predajňa Nike na Slovensku, svetové značky Calvin Klein Jeans a Calvin Klein Underwear, cestovné kancelárie, drogérie, banky, potraviny, rôzne služby a oveľa viac, to všetko už o pár dní nájdete pod jednou strechou v novej Eurovea.

28.04.2023 00:00
Eurovea, pr, nepouzivat Foto:

Už vieme, ktoré nákupné centrum bude najväčšie na Slovensku. Je to práve Eurovea, ktorá po 13 rokoch rozšírila svoje zóny. Všetok svoj priestor venuje obchodom, službám a novým zážitkom. Teda najmä ľuďom, ktorí si pod jednou strechou budú vedieť zohnať naozaj čokoľvek a ešte k tomu si užiť drink či dobré jedlo na promenáde.

Okrem toho, že Eurovea prinesie množstvo predajní, ktoré už na Slovensku poznáme, otvorí dvere aj predajcovi s cenovo dostupnou módou , ktorého ste doteraz v krajine ešte nikde nemohli vidieť. Bude to dvojpodlažná predajňa írskeho módneho reťazca Primark.

Nová časť Eurovea sa bude niesť hlavne novými značkami a konceptami, už len tým zaujme na svojej jedinečnosti. Módne butiky a značkové predajne rozšíri aj o ďalšie zvučné mená. Zákazníci sa môžu tešiť na najväčšiu predajňu značky Nike na Slovensku. A taktiež po prvýkrát na slovenský trh vstupuje britská značka JD Sports s ponukou značkového oblečenia a obuvi na rôzne športové aktivity.

Foto: Eurovea
Eurovea, pr, nepouzivat

Nové blúzky a saká si zákazníčky môžu zakúpiť aj už v obľúbenom butiku Mango. Ten sa ale výrazne zväčší a presťahuje do novej časti, v ktorom si na svoje neprídu len dámy, ale nový koncept bude vrátane pánskej značky Mango Man, ktoré nájdete takisto iba v Eurovea.

O nový originálny batoh, kabelku, peňaženku alebo inú praktickú drobnosť sa postará česká dizajnová značka Vuch, tiež si na Slovensku a práve v Eurovea otvára svoj prvý pop-up. Fanúšikovia módy sa môžu tešiť na úspešný koncept HalfPrice, kde na najväčšej ploche na Slovensku nájdu obrovskú porciu výhodných ponúk módneho oblečenia, topánok, kozmetiky, domácich a športových potrieb aj doplnkov pre domácich miláčikov.

Nebude všetko však len o móde. Okrem toho si svoju prvú predajňu na Slovensku práve v Eurovea otvorí jeden z troch najväčších e-shopov v Európe Alensa.sk, ktorý prichádza so širokým portfóliom slnečných a dioptrických okuliarov alebo kontaktných šošoviek či ďalších doplnkov pre starostlivosť o oči.

Eurovea nezabudla ani na tie najkrajšie chvíle strávené doma. Spríjemniť vám domácnosť môže napríklad prvá predajňa Tefal na Slovensku.

Nákupné centrum pri Dunaji myslelo aj na mlsné jazýčky a takýto labužníci by nemali vynechať pri svojej návšteve najväčšieho nákupného centra na Slovensku ani prvú predajňu švajčiarskeho výrobcu čokolády Lindt.

Oko zákazníkov jednoznačne poteší aj ponuka služieb v Eurovea, ktorú doplní nový koncept Slovenskej sporiteľne a vizuálne pôsobivá predajňa Tesco Express v modernom dizajne s inovatívnymi technológiami.

Dátum 25. máj si určite zapíšte do kalendára. V tento deň prebehne slávnostné otvorenie novej časti Eurovea. Prvá časť obchodov a služieb však už bude prístupná pre zákazníkov ešte pred otváracím termínom. Otvoria sa nové dva butiky svetoznámej štýlovej americkej módnej značky Calvin Klein Jeans i Calvin Klein Underwear, k tomu sa pridá aj česká kozmetika plná prírody Manufaktura a nový koncept predstaví už etablovaná španielska značka Desiqual. Tieto obchody nájdete už v existujúcej pasáži.

Prečo si cestou po novú košeľu rovno nekúpiť aj dovolenku? V Eurovea to bude možné. Ponuka služieb sa na zníženom prízemí rozšíri o nové cestovné kancelárie Čedok, TIP travel a SUN & FUN HOLIDAYS.

Svoje šťastie môžu nájsť aj smoliari, ktorým sa stále niečo pokazí. Do servisnej zóny totižto sa už do novej časti nákupnej pasáže relokuje Hodinár a B&B servis.

Priestory hneď vedľa zväčšuje komixový obchod Nekonečno.sk, a na tom istom podlaží otvorí pre fanúšikov inteligentnej elektroniky a gamingu prevádzku Smarty.sk.

Okrem noviniek nová nákupná pasáž privíta tiež ďalšie známe mená. Športových nadšencov poteší na prízemí predajňa špičkovej poľskej značky 4F, ktorá oblieka olympijských športovcov a predáva kvalitné športové a turistické oblečenie už dvadsať rokov, ďalej predajca športovej obuvi a oblečenia Sport Vision.

Nové časti Eurovea budú zdobiť poctivé slovenské vína od Vinotéka Matyšák. Taktiež sa tam premiestňujú už etablovaní nájomcovia, ktorí svoje predajne zväčšujú. FaxCopy tak nájdete na prvom poschodí vedľa kina a kiosky Sofia Jewelry a Lotsi vám ponúknu šperky už v butikoch na prízemí tiež v novej časti.

Nie len nasýtiť chtíč z nových produktov ale aj brušká sa bude dať v novej časti Eurovea. Nová stravovacia zóna sa dokonca zdvojnásobí. S kapacitou 1 156 miest, doplnená o štýlový Food Hall vytvorí spolu so 16 reštauráciami na promenáde pri Dunaji najväčšiu gastro destináciu na Slovensku. Rozrastie sa aj multikino Cinema City, ktoré bude mať po rekonštrukcii 17 sál a úplne nový VIP koncept.

Súčasťou výstavby je tiež predĺženie nábrežnej promenády, vybudovanie bulváru Pribinova s prípravou na električkovú trať a ďalšie verejné priestory, ihriská i športoviská, ktoré postupne pribudnú v novovznikajúcej štvrti bratislavského downtownu Eurovea City.

Znie to chaoticky? Nebojte sa, nestratíte sa. Personál vás nikdy neodmietne, keď sa niečo opýtate. Poďte sa 25. mája pozrieť na otvorenie novej časti Eurovea, nechať sa unášať nákupnou horúčkou a byť uchvátení z nových priestorov.

chyba
Viac na túto tému: #Nová Eurovea