Únik na predĺžený víkend je v plnom prúde, tvoria sa kolóny

Na viacerých úsekoch slovenských ciest sa šoféri v piatok popoludní výrazne zdržia v kolónach, ktoré sa vytvárajú aj v dôsledku nehôd. Informujú o tom zdroje dopravných informácií.

05.05.2023 17:42
debata

Stellacentrum oznamuje až 60-minútové zdržanie v oboch smeroch z úseku medzi Donovalmi a Liptovskou Osadou, odstraňujú tam nehodu, navyše v úseku pracujú aj cestári. „Na diaľnici D1 za Zelenčom v smere do Trnavy sa v kolóne zdržia vodiči už od Čataja,“ upozorňuje. Výrazné zdržanie hlásia aj z úseku medzi Piešťanmi a Trenčínom, kde sa na 84. kilometri stala reťazová nehoda. „Kolóne sa môžete vyhnúť cez Piešťany a napojení sa na D1 pri Hornej Strede,“ radí.

Zelená vlna RTVS na Twitteri informuje o 20-minútovom zdržaní v smere z Banskej Bystrice na Brezno, polhodinu strávia vodiči v kolóne pred Belou smerom zo Žiliny. Upozorňuje aj na dopravné nehody v Bratislave. „Na zjazde z D2 na Lamač smerom z Tunela Sitina sa zrazili dve autá, stoja na pravej krajnici. Na Patrónke smerom z Lamača sa zasa zrazil trolejbus s osobným autom, blokujú jeden pruh a krátko sa zdržíte,“ referuje vodičom.

VIDEO: Chcete nahnevať policajtov? Tak cúvajte na takomto mieste. (zábery z januára z Česka, kde sa vodiči snažili vyhnúť kolóne, ktorá sa vytvorila po nehode)

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #doprava #kolóny