Tragická nehoda v Česku. O život bojuje šéf Tesly Stropkov, jeho manželka zahynula

Traja ľudia zahynuli pri nehode troch osobných a jedného nákladného auta vo štvrtok pri Moravskej Třebovej na Svitavsku. Cestu I/35 sprejazdnili až po ôsmich hodinách.

09.06.2023 15:15
svitavsko, nehoda, tesla, stropkov Foto:
debata (3)

Hovorkyňa polície Markéta Janovská upresnila, že nehoda sa stala asi dva kilometre od tunela Hřebeč. Od Litomyšle išlo nákladné auto, ktoré na rovnom úseku postupne narazilo do troch osobných áut. Vodič nákladného auta utrpel ľahké zranenie a dychová skúška u neho bola negatívna.

V Škode Superb cestovali štyria ľudia, vodič utrpel ťažké zranenie a transportoval ho vrtuľník, dvaja muži a jedna žena zahynuli. V druhej Škode Superb bol vodič so zranením prevezený do nemocnice. Vodička Škody Karoq vyviazla bez zranení.

Medzi havarovanými vozidlami malo byť podľa Markízy i auto, v ktorom sa viezlo vedenie spoločnosti Tesla Stropkov, smerovalo do Pardubíc.

Šoféroval predseda predstavenstva firmy. Zraneniam podľahla jeho manželka a mŕtvi sú aj dvaja muži, ktorí boli v minulosti vo vedení Tesly. Cestovať mali na oslavu jubilea partnerskej spoločnosti.

Pri vážnej nehode na diaľnici D2 v smere do Česka sa zrazil autobus a kamión
Video
Dopravná nehoda, ktorá sa stala 15. mája na diaľnici D2 v smere do Kútov si vyžiadala jednu obeť, 55 osôb utrpelo zranenia rôzneho rozsahu. / Zdroj: TASR
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Tesla