Ryanair začal lietať z Bratislavy do Izraela

Na bratislavskom Letisku M. R. Štefánika vo štvrtok pristáli prví cestujúci z Izraela. Ako informovala hovorkyňa letiska M. R. Štefánika v Bratislave Veronika Ševčíková, ide o prvú leteckú linku nízkonákladovej spoločnosti Ryanair, ktorá lieta do ázijskej destinácie. Linka do izraelského Eilatu-Ovdy odlieta z Bratislavy dvakrát týždenne, vo štvrtok a nedeľu.

03.11.2016 19:07
debata (1)

Eilat-Ovda je jedným z troch nových leteckých spojení, ktoré pribúdajú tento týždeň na bratislavskom letisku po prechode z letného na zimný letový poriadok. V pondelok 31. októbra pribudlo spojenie do Nišu v Srbsku a v piatok 4. novembra sa začína lietať z Bratislavy aj do Leeds-Bradford vo Veľkej Británii, informovalo bratislavské letisko. Všetky tri nové letecká spojenia, vrátane Eilatu, prevádzkuje letecká spoločnosť Ryanair dvakrát týždenne.

Nové letecké spojenie pridá ešte tento rok z letiska v Bratislave aj spoločnosť Wizz Air. Od 17. decembra 2016 začne prevádzkovať priamu linku z Bratislavy do hlavného mesta Ukrajiny, Kyjeva, rovnako s frekvenciou dvakrát týždenne, v utorky a v soboty. Wizz Air, ktorý z Bratislavy prevádzkuje od 28. marca 2016 letecké spojenie do Skopje v Macedónsku, pritom oznámil už ďalšie dve nové letecké spojenia aj na rok 2017. Od 27. marca 2017 začne prevádzkovať novú leteckú linku z bratislavského letiska do Tuzly v Bosne a Hercegovine a od 30. júna 2017 pridá aj štyri lety týždenne do poľskej Varšavy, pripomenula Ševčíková.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #aerolinky #Ryanair #letisko Bratislava