Wizz Air už lieta z Košíc do Tel Avivu a Kolína

Nízkonákladová spoločnosť Wizz Air začala z Košíc prevádzkovať dve nové letecké spojenia do nemeckého Kolína a izraelského Tel Avivu.

25.06.2017 19:00
debata

Z Košíc do Kolína bude firma lietať dvakrát týždenne, podľa letného letového poriadku vo štvrtok a v nedeľu a v pondelok a piatok podľa zimného letového poriadku. Do Tel Avivu sú lety plánované na utorok a sobotu počas letného letového poriadku a v stredu a sobotu počas zimného letového poriadku. Wizz Air tak rozšíril svoju sieť spojení z Košíc na štyri. Informovala o tom spoločnosť Wizz Air v tlačovej správe.

Za prvých päť mesiacov tohto roka prepravil Wizz Air na svojich košických linkách viac ako 82 tisíc cestujúcich. Svoju prevádzku na Slovensku z Košíc začala spoločnosť v roku 2013. V roku 2015 sa Košice stali dvadsiatou základňou Wizz Airu, ktorý tam umiestnil jeden Airbus A320 a zamestnal 42 lokálnych profesionálov do svojich posádok. Počas minulého roka zaznamenal Wizz Air 25-percentný medziročný rast, pričom previezol viac ako 300 tisíc cestujúcich cez Bratislavu, Košice a Poprad.

debata chyba
Viac na túto tému: #Košice #tel aviv #Wizz Air #Kolín #letisko Košice