Ryanair bude lietať aj do bulharského Burgasu a cyperského Pafosu

Írska nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair zvýši v budúcom roku počet liniek z Bratislavy. V letovom poriadku pre leto 2018 pribudnú od apríla linky do destinácií Burgas v Bulharsku a Pafos na Cypre, ktoré budú v prevádzke dvakrát týždenne.

19.09.2017 16:16
debata

Už skôr Ryanair informoval, že z Bratislavy bude v budúcom roku lietať aj na Maltu. Nová sezónna linka z Bratislavy na Maltu bude k dispozícii počas letného letového poriadku od 25. marca 2018 do 27. októbra 2018. Je prvou linkou z budúcoročného letného letového poriadku Ryanairu, na ktorú sa už dajú zakúpiť letenky cez webovú stránku leteckej spoločnosti. Letenky do Burgasu a na Pafos si bude možné zakúpiť v najbližších dňoch.

„Kompletný letný letový poriadok na rok 2018 predstavíme v priebehu jesene," uviedla Olga Pawlonka zo spoločnosti Ryanair.

Ryanair je najväčšou nízkonákladovou leteckou spoločnosťou v Európe a na letisku v Bratislave zriadila v marci 2015 svoju základňu. Na pravidelných linkách z Bratislavy a späť spoločnosť v minulom roku prepravila 1 161 868 ces­tujúcich, čo bolo medziročne viac o 15 %, resp. o 151 290 osôb. Minuloročný počet cestujúcich Ryanairu predstavoval 66 % všetkých pasažierov vybavených na bratislavskom letisku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ryanair #letisko Bratislava