Moderné odbory zakladajú organizáciu aj v nitranskom Jaguari

V spoločnosti Jaguar Land Rover Slovensko vznikla nová odborová organizácia pod hlavičkou Odborového zväzu (OZ) Moderné odbory AIOS.

30.11.2017 17:40
debata (2)

Vo firme bude pôsobiť pod názvom Základná organizácia OZ Moderné odbory AIOS Jaguar Land Rover Slovensko. Informovali o tom Moderné odbory AIOS na svojej internetovej stránke. Ako ďalej uviedli, nová odborová organizácia vznikla na základe opakovanej požiadavky zamestnancov spoločnosti Jaguar Land Rover Slovensko.

„Zamestnanci novej automobilovej spoločnosti pri Nitre, podobne ako ich kolegovia v Trnave alebo Bratislave, vnímajú potrebu zlepšenia svojich pracovných, najmä však mzdových podmienok, a preto aj iniciovali vznik novej odborovej organizácie. Naši noví kolegovia už majú veľké množstvo plánov a nápadov ako dosiahnuť spokojnosť nielen svojich členov, ale aj všetkých zamestnancov, či už v oblasti odmeňovania, benefitného systému zamestnávateľa, alebo bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci,“ uviedli Moderné odbory AIOS v správe.

"Moderné odbory dnes už zastupujú zamestnancov v troch zo štyroch automobilových spoločností a ďalších spoločnostiach priamo naviazanými na automobilové spoločnosti,“ dodali Moderné odbory AIOS.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jaguar Land Rover #Moderné odbory