Reťazec C&A Moda spustil európsky e-shop, je aj pre Slovensko

Predajca odevov C & A spustil na Slovensku, v Česku a ďalších deviatich európskych krajinách internetový obchod. Doručovacia lehota je od štyroch do desiatich dní a ceny sú uvedené v eurách. Tovar je doručovaný z Nemecka. Pre Slovensko je dodacia lehota stanovená na päť dní, zásielky doručuje DHL.

23.03.2018 12:34
debata

„Bez ohľadu na to, z ktorej krajiny zákazník pochádza, ponuka aj ceny sú úplne totožné,“ uviedol riaditeľ spoločnosti pre online podnikania Andreas Hammer. Minimálna hodnota objednávky je 19 eur, obvyklá cena za doručenie je 4,95 podľa internetovej stránky obchodu 4,95 eura.

Foto: C&A Moda
C&A Moda

Podľa hovorkyne reťazca v Česku Veroniky Kovaříkovej zatiaľ nebude možné vrátiť tovar na predajni. „Spočiatku túto službu nebudeme ponúkať. Budeme ale sledovať dopyt zákazníkov a v budúcnosti budeme eventuálne službu rozširovať,“ dodala.

C&A vďaka novej platforme viac ako zdvojnásobí dosah on-line aktivít z deviatich na 20 krajín. Medzi nové on-line trhy patrí ČR, Slovensko, Chorvátsko, Portugalsko, Rumunsko, Slovinsko a Maďarsko, kde už C & A svoje predajne má. On-line shop funguje rovnako v Dánsku, Fínsku, Grécku a Švédsku, kde spoločnosť svoje zastúpenie nemá. Značka prevádzkuje internetový obchod aj v ďalších deviatich krajinách v národnom jazyku, napr. V Nemecku.

Spoločnosť má viac ako 1500 obchodov v 18 európskych krajinách a viac ako 35 000 zamestnan­cov.

debata chyba
Viac na túto tému: #e-shop #C&A