Lidl otvoril svoj prvý outlet na Slovensku. Pozrite si ho vo videu

V Ilave sa po otvorení väčšej predajne snažil Lidl hľadať vhodné využitie pre budovu, v ktorej sídlil pôvodný obchod. Napokon sa rozhodli pre vlastný outlet.

02.07.2019 13:04
debata (5)

VIDEO: Pozrite si, ako vyzerá prvý Lidl outlet v Ilave.

Video

Lidl v Ilave napodobnil podobné outlet predajne, ktoré prevádzkuje v zahraničí a otvoril prvý vlastný outlet na Slovensku 27. júna. Predajňa ma skrátenú otváraciu dobu od 9.00 do 17.00. V nedeľu bude predajňa zavretá. Lidl patrí k popredným reťazcom na Slovenskom trhu.

„Outlet bude každý týždeň ponúkať nový originálny tovar z Lidl predajní za fantastické ceny. Oproti klasickým predajniam je špecifický tým, že s výnimkou drobného občerstvenia pri pokladniciach sa v ňom nachádza výlučne spotrebný tovar. Pre zákazníkov budú každý týždeň pripravené stovky produktov v zľave až do 70 % oproti pôvodným predajným cenám.“ povedal pre Pravdu Tomáš Bezák, hovorca spoločnosti Lidl.

Špeciálna predajňa sa nachádza na Štúrovej ulici, iba pár sto metrov od klasickej predajne. "Ilava má pomerne veľkú spádovú oblasť a preto veríme, že tento projekt bude úspešný a aj preto, že náš spotrebný tovar je na Slovensku mimoriadne obľúbený " dodal Bezák.

Zákazníci v outlete nájdu napríklad oblečenie, potreby pre záhradkárov a domácich kutilov, športové potreby, hračky, kuchynské spotrebiče a mnohé ďalšie výrobky.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Lidl #outlet #Ilava