Exkluzívna adresa v srdci Londýna. MiddleCap získal budovu pri Temži

MiddleCap, investičný holding s medzinárodnou pôsobnosťou, získal nový projekt do svojho real estate portfólia v Londýne.

26.10.2019 08:30
Seal House London Bridge Foto:
Seal House London Bridge

Budova Seal House, nachádzajúca sa na prominentnom mieste severného brehu rieky Temža prinesie do londýnskeho City vyše 13 000 metrov štvorcových komerčných plôch. Pre spoločnosť MiddleCap ide v Londýne o v poradí druhý projekt.

Samotný Seal House bol postavený v roku 1978 a jeho budúcu podobu navrhol ateliér Eric Parry Architects. Lokalita na južnej strane londýnskeho City ponúka panoramatické výhľady na blízke dominanty Londýna ako najvyšší mrakodrap v Európe – vežu Shard, Tower Bridge na východe či St. Paul’s Cathedral.

„Touto akvizíciou projektu, ktorý nebol aktívne na trhu, sa potvrdila vynikajúca reputácia londýnskeho MiddleCap tímu a jeho schopnosť úspešne sprocesovať a uzavrieť transakciu v extrémne krátkom čase. Projekt Seal House je idálna investícia na zúročenie našich skúseností s realizáciou projektov citlivých na architektonický detail a ich začlenenie do okolitého prostredia,“ povedal Tomáš Jurdák, partner MiddleCap Real Estate.

Pre každého developera je prestížou získať príležitosť podieľať sa na definovaní londýnskeho nábrežia a promenády pri Temži a zároveň vytvoriť priestory, ktoré poskytnú zázemie najvýznamnejším spoločnostiam sveta, uviedla spoločnosť.

MiddleCap je aktuálne v Londýne aktívny na svojom prvom real estate projekte v centrálnom Londýne na juh od Temže. Ide o administratívnu budovu Southworks kde stavebné práce začali v januári tohto roka a s ich ukončením a odovzdaním 7000m2 prenajímateľnej plochy sa počíta v decembri 2020.

Seal House London Bridge Foto: DBOX for Eric Parry Architects
Seal House London Bridge Seal House London Bridge
chyba
Viac na túto tému: #Reality #Veľká Británia #MiddleCap Group