Na kuriéra sa môžete spoľahnúť len pri objednávkach do 17. decembra

Veľká časť Slovákov si vianočné nákupy necháva stále na poslednú chvíľu. Objednávky z internetových obchodov však nemusia doraziť do Vianoc.

08.12.2019 10:21
debata (1)

Prepravné spoločnosti garantujú doručenie objednávok najneskôr zo 17. decembra. Pri zásielkach po tomto termíne hrozí, že na Štedrý deň pod stromčekom nebudú. Informovala o tom spoločnosť DATART.

"Zákazníci, ktorí chcú mať istotu, že darčeky pre svojich blízkych stihnú položiť pod vianočný stromček, by mali produkty z nášho e-shopu objednať najneskôr 17. decembra. Tento termín platí pre zásielky s doručením priamo domov a tiež na pobočky Slovenskej pošty a do balíkoboxov,“ radí marketingová špecialistka DATARTu Sabina Boudová. Dodáva, že hoci sú zamestnanci DATARTu pripravení vyskladniť produkty aj po uvedenom termíne, prepravné spoločnosti, s ktorými značka externe spolupracuje, doručenie takýchto zásielok negarantujú.

Posledné dni pred Vianocami zažívajú špedičné spoločnosti podľa svojich slov obrovský nápor, a tak by si mali zákazníci rozmyslieť, či využijú dodanie zásielok priamo domov, alebo si vyberú z ďalších spôsobov doručenia. "V prípade objednávok na poslednú chvíľu radíme zákazníkom, aby využili možnosť osobného vyzdvihnutia tovaru priamo na predajniach,“ dodáva Boudová.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #e-shop #Kuriér #vianočné nákupy