Nová Alhambra – inteligentne všestranná

- inzercia - » Inteligentne všestranná s kapacitou až pre sedem pasažierov » Prekvapujúco dynamická a pritom veľmi efektívna » Motory TDI a TSI s najnižšími emisiami CO2 v segmente » Inovatívne hi-tech vybavenie a mimoriadne štandardy kvality

10.11.2010 07:50
Seat Alhambra
SEAT Alhambra
debata

Nový SEAT Alhambra je dokonalým spoločníkom pre aktívny a športový životný štýl. Nové MPV ponúka oveľa viac než dostatok miesta pre rodinu, obchod či záľuby. Jej inovatívna univerzálnosť spĺňa všetky požiadavky. Rovnako ako tomu je v každom SEATe, športový charakter a radosť z jazdy stoja bok po boku s vysokou mierou využiteľnosti. Vďaka svojmu prekvapivo dynamickému ovládaniu, výkonným pohonným jednotkám a hi-tech vybaveniu je každý kilometer v Alhambre pôžitkom.

Alhambra má ideálnu veľkosť – jej zväčšené rozmery poskytujú vynikajúcu úroveň vnútorného priestoru. V reči čísel – s dĺžkou 4.85 m je nová Alhambra o 22cm dlhšia ako jej predchodca a je širšia o 9 cm. Je v nej dostatok miesta a pohodlia pre dospelých aj v treťom rade sedadiel, zatiaľ čo veľké posuvné dvere umožňujú ľahký prístup. Batožinový priestor je viac než štedrý – narásť môže na maximálne 2430 l. Kľúčom pri vývoji bola inteligentná a mimoriadne všestranná koncepcia sedenia s kapacitou 5, 6 alebo 7 miest na sedenie. Sedadlá v 2. a 3. rade už nemusia byť odstránené, ale môžu byť ľahko utopené v podlahe vozidla pomocou systému „Easy-Fold“.

Ponuka motorov predstavuje agregáty TSI a TDI vybavené priamym vstrekovaním paliva a preplňovaním. Jednotka 1.4 TSI ponúka výkon 110kW/150k, zatiaľ čo dva motory 2.0 TDI CR ponúkajú 103kW/140k a 125kW/170k. Medzi ďalšie účinné technológie dodávané ako štandardné patrí stop/štart systém a brzdy s funkciou rekuperácie energie. Motory TDI sú vybavené SCR katalyzátorom (selektívna katalytická redukcia). K dispozícií je aj dvojspojková prevodovka DSG.

Štandardné bezpečnostné vybavenie zahŕňa 7 airbagov, ABS či ESP. Alhambra je k dispozícií vo výbave Reference a Style, pričom základná výbava oboch verzií je veľmi bohatá. SEAT Alhambra sa vyrába v portugalskej Palmele.

Viac info na www.seat.sk

debata chyba