Prevencia má aj pohodlné riešenia

- inzercia - Z roka na rok sa zvyšuje počet ľudí, ktorí s príchodom chladnejšieho počasia riešia otázku tzv. zimnej prevencie. Za zimnú prevenciu pritom nepovažujeme teplý sveter a vlnené ponožky. K prevencii je nutné pristupovať aktívnejšie a zamerať sa na jej najdôležitejšie faktory. Tými je bezpochyby posilňovanie imunity a spontánnej obranyschopnosti organizmu.

06.12.2010 08:34
Celaskon
CELASKON LONG EFFEKT 500mg 40 cps
debata

Za zvyšujúcim sa počtom ľudí, ktorí svoje telo aktívne pripravujú na zimné obdobie, stojí mnoho príčin. Tou najpragmatickejšou je zrejme ušlá mzda, ktorá v čase ochorenia ohrozuje rodinný rozpočet. Takzvané „prechádzanie“, hoci i zdanlivo banálnych nachladnutí, je nebezpečným hazardom a pracovná neschopnosť je v drvivej väčšine prípadov absolútne nevyhnutná.

Na druhej strane sú zimné nachladnutia a virózy vnímané ako ochorenia, ktorým sa dá s úspechom čeliť rôznymi preventívnymi prostriedkami. Ale je to skutočne tak? Naozaj je možné užívaním vitamínov znižovať riziko ochorenia? Áno, ale…

Človek je ako netopier

Jednou z najdôležitejších zložiek prevencie proti nachladnutiu a virózam je známy vitamín C. Väčšina živočíchov si ho dokáže pre svoju potrebu vytvárať sama. Žiaľ, človek je jedným z mála tvorov, ktorí túto prirodzenú schopnosť nemajú. Je na tom podobne, ako napríklad netopiere alebo morčatá. Jeho množstvo si teda v tele musí zvyšovať rôznymi doplnkami. Prirodzenými zdrojmi vitamínu C sú niektoré druhy ovocia a zeleniny. Medzi tie s najvyšším obsahom patrí napríklad šípka, ríbezle, ale napríklad aj kapusta. Nezabúdajte však, že varením alebo sušením jeho obsah môžeme znížiť až o 60%. Z toho dôvodu ľudia stále častejšie svoju dennú dávku získavajú z vitamínových tabliet.

Medzi tie najznámejšie patrí Celaskon, ktorý je už roky spoľahlivým dodávateľom kyseliny askorbovej. Vitamínom C, alebo ak chcete kyselinou askorbovou, však nemôžeme zásobiť svoje telo vopred a je preto nutné jeho dávku načasovať tak, aby sme mali zaistený jeho priebežný dostatok. Výsledkom posledných farmaceutických úspechov sú rôzne preparáty, ktoré dokážu vitamín C uvoľňovať postupne a predĺžiť tak jeho účinnosť. A keď už sme sa raz zmienili o Celaskone, tak uňho ešte chvíľu zostaňme. Požadovaná koncentrácia vitamínu C v Celaskone long effect je v organizme zabezpečená vďaka modernej technológii, ktorá kyselinu askorbovú uvoľňuje až po dobu 12 hodín. Celaskon long effect teda na jednej strane posilňuje imunitný systém a zároveň zmierňuje a skracuje príznaky chrípky a nachladnutia. Vďaka nižšej kyslosti je šetrnejší k organizmu a tým pádom je vhodný na dlhodobé užívanie.

Zdá sa, že na prevenciu teda existujú aj pohodlné riešenia. Napokon, práve o to zrejme pri vývoji prípravkov typu Celaskon long effect išlo. Aby prevencia bola účinná a ohľaduplná. S podobnými prípravkami sa príchodu zimy nemusíme obávať. Sú dobré pre nás aj pre naše deti (Celaskon limetka), ktoré si môžu bezstarostne užívať sneh a zimné radovánky.

Celaskon® long effect je liek na vnútorné použitie. Obsahuje vitamín C 500 mg. Čítajte pozorne písomnú informáciu pre používateľov.

www.celaskon.sk

Externé odkazy
debata chyba