Ako na to: Originálne vianočné darčeky za babku

- inzercia - Chcete svojich blízkych pod stromčekom prekvapiť? Stavte na tohtoročný hit – darčekové poukazy, ktoré objednáte z pohodlia obývačky a so zľavou!

14.12.2010 08:06
Vianočné darčeky
Vianočné darčeky
debata

Príde Vám už len z predstavy preplneného nákupného centra nevoľno? Potom ste ideálnym adeptom na nákup darčekov cez internet. Tento trend sa stále viac udomácňuje aj v slovenských obývačkách. Napokon prečo nie, ak môžete jedným klikom kúpiť originálny vianočný darček ešte k tomu aj s výraznou zľavou?

Viac ľudí, vyššie zľavy
Dobrá spáva pre koncového spotrebiteľa. Reštaurácie, kiná, fitnescentrá, wellness centrá, klenotníctva, kaderníctva, jazykové školy, hotely, ale aj mnoho iných atraktívnych zariadení už pochopilo, že vysoká cena nie je jediný prostriedok, ako si zabezpečiť zisk. Ten sa dá totiž dosiahnuť aj iným spôsobom – ak sa produkt dobre spropaguje, príde viac zákazníkov a v tom prípade môže obchodník klientom ponúknuť aj rôzne špeciálne zľavy.

Práve propagáciou týchto zliav sa zaoberajú špecializované internetové portály, ktorých na Slovensku v posledných mesiacoch vzniklo hneď niekoľko. Jedným z nich je aj portál www.specialneponuky.sk, na ktorom nájdete darčekové poukážky s výraznými zľavami niekedy až 90%, a to z celého Slovenska. Ideálne miesto na predvianočné nákupy…

Šperky, horúca čokoláda, tatarák či umytie auta
Na zľavových portáloch nájdete originálny vianočný darček naozaj pre každého. Zľavy sa pohybujú v rôznych výškach, niekedy sú však takmer neuveriteľné. Omladenie pokožky za 1,99 €, latte macchiatto za 30 centov, pivo za 10 centov alebo lístky do Palace Cinemas za 99 centov? Áno aj takéto „vychytávky“ nájdete tento rok na internete! Pýtate sa sami seba, ako je to možné? Obchodníci využívajú fakt, že jednu službu vďaka zľavovým portálom a ich propagácii predajú viackrát a tým sa im zvýši zisk. Práve vďaka tomuto faktu si môžu dovoliť častokrát až astronomické zľavy.

Ďalším benefitom je, že pri kúpe darčekovej poukážky na internete máte viac možností, ako za originálneho Ježiška zaplatiť. Prvou možnosťou je platba kreditnou kartou, druhou platba prevodom na účet. Výhodou je aj to, že platba prebehne až po aktivácii zľavy, čiže ak si ju zakúpi dostatočný počet záujemcov. Samotný darček Vám už potom príde buď e-mailom ako voucher so špeciálnym kódom, ktorý následne obdarovaný využije pri uplatňovaní zľavy, alebo Vám darčeková poukážka príde poštou.

Rýchly a pohodlný nákup
Miesto polhodinovej cesty do nákupného centra si dnes pokojne uvarte kávičku alebo čaj, pohodlne sa usaďte do kresla a kliknite na portál specialneponu­ky.sk. Vianočné nákupy tak vybavíte rýchlo, jednoducho a ešte aj originálne. Ak práve nemáte čas alebo je pre Vás na darčeky ešte skoro, stačí si na portáli nastaviť posielanie noviniek e-mailom a horúce tipy na darčeky Vám prídu priamo na Váš e-mail. A aby ste potešili aj všetkých Vašich priateľov a známych, nezabudnite tento užitočný antistresový predvianočný článok zdieľať na facebooku!

debata chyba