NIVEA Pure&Natural inšpirovaná čistou prírodou

- inzercia - Tradičný kozmetický rad uvádza novinku s 95 % ingrediencií prírodného pôvodu.

22.03.2011 07:54
Žena v tráve
debata

Súčasné trendy hlásajú návrat k prirodzenosti, jednoduchosti, zdravému životnému štýlu a súladu s prírodou. Odpoveďou je nový rad prírodnej kozmetiky NIVEA Pure&Natural, ktorý prináša potešenie, príjemnú vôňu a súčasne vysokú účinnosť. NIVEA čerpá zo svojej storočnej skúsenosti v starostlivosti o pleť tváre a pokožku celého tela. Pre rad NIVEA Pure&Natural vybrali tie najlepšie prírodné a bio ingrediencie ako sú arganový olej, plody lopúcha, aloe vera, harmanček alebo jojobový olej.

Arganový olej, lisovaný za studena z jadier prastarých stromov arganu, je bohatým zdrojom vitamínu E. Ten spolu s esenciálnymi mastnými kyselinami pôsobí ako prirodzený antioxidant. Pleť proti voľným radikálom chráni tiež harmanček, ktorý ju navyše vyživuje a hojí. Liečivé schopnosti lopúchov poznala už ájurvédska bylinná a tradičná čínska medicína. Vysoký podiel látky arktiín obsiahnutý v rastlinných plodoch stimuluje tvorbu kolagénu v pleti, a tým zvyšuje jej elasticitu a znižuje výskyt vrások. Aloe vera ako jedinečný hydratačný prostriedok obsahuje viac než 200 účinných bioaktívnych látok dôležitých pre ľudský organizmus, 20 minerálov, 15 aminokyselín a 12 vitamínov, ktoré telo harmonizujú a posilňujú. Čistá dužina má rovnaké pH ako ľudská pokožka, preto má zásadný vplyv na regeneráciu kožných buniek. Vďaka vysokej koncentrácii minerálov a revitalizujúcich živín účinne chráni a zvláčňuje pokožku takisto olej z jojobových orechov.

Aloe vera

Nový rad Pure&Natural ponúka vysoko účinné výrobky pre starostlivosť o pleť, ktoré si môžete vybrať priamo pre váš typ pleti i vek, a skrášľujúce a ošetrujúce produkty pre celé telo a ruky. Ich zloženie je také jemné, že sú vhodné i pre citlivú pleť. Neobsahujú žiadne parabény ani syntetická farbivá.

NIVEA sa hlási k zodpovednému prístupu k životnému prostrediu. Časť obalov výrobkov tohto radu je vyrobená z recyklovaných materiálov a po použití sú znovu plne recyklovateľné. NIVEA nepoužíva na balenie svojich produktov celofán.

debata chyba