Aktuálne z Eshopu – nábytkománia!

Zariaďujete si byt/dom, potrebujete vymeniť/dokúpiť nejaký kus nábytku, alebo len hľadáte nejaký záhradný nábytok. Všetko, za dobré ceny, nájdete teraz na eshop.pravda.sk!

25.03.2011 09:44
Záhradná sedačka
Záhradná sedačka
debata

Luxusný nábytok CASA MIA
Ak máte radi luxus a vkus a chcete mať kúsok z neho aj u seba doma, nikdy to nebolo jednoduchšie. Drobné vkusné dekorácie tu nájdete už od 3,60 EUR. Nechýbajú zaujímavé lampy, či zrkadlá

V nábytku nájdete exkluzívne skrine – prevláda masív s netypickými vzormi.

Casa Mia je dlhodobo známa unikátnym sedacím nábytkom. Presvedčte sa sami v sekcii Pohovky, kreslá.

Celkovo nájdete v ponuke viac ako 400 kúskov od Casa Mia, už čoskoro pribudnú ďalšie.

ZÁHRADNÝ NÁBYTOK
Tešíte sa už na jarné a letné posedávanie na verande, prípadne záhrade, na slniečku? Chýba vám k tomu pekný a kvalitný záhradný nábytok? Na eshop.prav­da.sk ste na správnej adrese! Zákazníci tu nájdu pohodlné a elegantné stoličky z dreva, kovu, syntetického ratanu (už od 57 EUR), stabilné slnečníky a pevné podstavce pod ne (od 49,50 EUR), či stoly a stolíky (od 52,50 EUR). Fajnšmekri si zgustnú na exkluzívych ležadlách.

Kompletnú ponuku viac ako 500 kusov záhradného nábytku nájdete tu.

VÝHODNÝ NÁBYTOK PRE ŠIROKÉ PUBLIKUM
Pre tých, u ktorých je hlavným kritériom najlepšia cena, pripravujeme už čoskoro horúce novinky. Obývacie steny, sedacie súpravy, detské izby, spálne, kuchyne, postele za najlepšie ceny – to všetko nájdete už onedlho na eshop.prav­da.sk. Čakajú vás značky Cassaredo, Styler, Dolmar, Signal, viac ako 2 500 kusov nábytku. Veľkou výhodou bude krátka dodacia doba tovaru na sklade (3 dni).

EXKLUZÍVNY NÁBYTOK A KUCHYNE
Už čoskoro si iba na eshop.prav­da.sk budete môcť objednať známe kuchyne a nábytok Hanák, ale aj viacero exkluzívnych, predovšetkým talianskych značiek nábytku. Ponuku pre vás momentálne sumarizujeme a vyberáme to najlepšie.

Hit týždňa – exkluzívna váza CASAMIA

Exkluzívna masívna kovová váza určite patrí do domácností s noblesou a vkusom. V tomto kúsku sa bude vynímať každá kytica domácej panej :-)

Váza je vysoká 43 cm.

 
debata chyba