Podnikať môžete aj na domácej adrese

- inzercia - Sú preč časy, kedy sa stavali na nerozoznanie rovnaké nudné bytové domy. Súčasné moderné bývanie sa prispôsobuje majiteľom bytov, nie naopak. Vynikajúcu príležitosť na bývanie v dobrej lokalite a zároveň na podnikanie „v papučiach“ ponúka v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves.

28.03.2011 08:19
Rezidencia - Grunty
debata

Moderné byty za nové ceny
Obytný komplex s kontrolovaným vstupom sa nachádza nad Líščím údolím v juhozápadne orientovanom svahovitom teréne na ploche väčšej ako 21 tis. m2. Bytové a nebytové priestory sú už skolaudované, takže nové bývanie v architektonicky zaujímavo riešených piatich nízkopodlažných mestských vilách a štyroch bytových domoch s veľkými terasami sú okamžite k dispozícii. Vďaka spojeniu fungujúcej mestskej infraštruktúry a takmer vidieckeho prostredia sa toto bývanie výrazne odlišuje od bežnej ponuky sídliskových panelákov. V súčasnosti sa dajú získať tieto neštandardné byty za nové, výhodnejšie ceny a navyše jedno garážové státie k bytu len za 1 euro.

Podnikanie v papučiach
Ste notár, advokát, lekár či stomatológ a hľadáte priestory na prevádzkovanie svojho povolania? Alebo by ste radi otvorili moderné fitnescentrum, grafické či vizážistické štúdio? V novostavbách Rezidencie Grunty sú na predaj aj nebytové priestory vhodné na podnikanie na domácej adrese. Ak nemáte dosť peňazí na ich kúpu, obráťte sa na Slovenskú sporiteľňu. Aj na všetky uvedené možnosti podnikania, ale samozrejme, aj na iné je určený bezúčelový úver pre podnikateľov. Finančná injekcia môže byť vo výške až 200 tisíc eur a navyše až do 15. mája 2011 sa dá ušetriť 50 % zo spracovateľského poplatku. Úver je možné získať aj bez zabezpečenia, pričom banka dokáže vyjsť v ústrety aj pri nastavení výšky a periodicity splátok.

Viac na www.grunty.sk.

debata chyba