Stavte sa, že sa budete baviť ešte viac

- inzercia - FORTUNA je domáca stávková kancelária, ktorá denne prichádza s najširšou ponukou stávkových príležitostí a ponúka pohodlné stávkovanie aj cez internet.

05.04.2011 08:09
Fortuna
debata

Spomedzi domácich stávkových kancelárií poskytuje reálne najväčšie množstvo rôznych stávok, ktoré sa dajú medzi sebou kombinovať.

Najpohodlnejšie a najjednoduchšie sa stávkuje na internete. Registrujete sa jednoducho do Fortuna Klubu Plus, zriadite si konto a stávkujete najpohodlnejšie ako sa len dá. Priamo z domu a s aktuálnym a presným prehľadom o stave vášho konta. Zabudnite na čakanie v rade, alebo behanie na pobočku. Navyše, pre registrovaných členov Fortuna Klubu Plus máme aj ďalšie výhody.

Okrem klasických stávok, kde tipujete konečný výsledok zápasu alebo pretekov, máme v ponuke aj Stávky live, v ktorých je možno si staviť aj na aktuálne vypísané stávkové príležitosti v priebehu zápasu, pričom niektoré z nich sú aj zábavné. Predstavte si, že si môžete staviť napríklad ktoré mužstvo bude kopať najbližší roh, kto vyhrá ďalší gem v tenise, alebo aj také zábavné stávky ako napríklad ktorý tenista dobehne v prestávke na lavičku ako prvý. Pri Stávkach Live nemusíte byť zavätený odborník, je to čistá zábava. A aby ste si to užili ešte viac, Stávky live sme pre registrovaných hráčov v tomto roku obohatili o Stream – živé streamovanie športových prenosov. Môžete tak sledovať priebeh zápasu v reálnom čase ako na obrazovke vášho televízora. So Streamom sú Stávky live ešte zaujímavejšie, pohodlnejšie a zábavnejšie.

FORTUNA potvrdzuje, že je domáca stávková kancelária s najširšou každodennou ponukou stávkových príležitostí. A čo ešte chceme? Uľahčovať našim verným stávkovanie tými najmodernejšími technologickými “vychytávkami”.

Viac info na tejto stránke

Fortuna
debata chyba