Namiesto nízkorozpočtového filmu, vysokorozpočtové video TatraCity

- inzercia - Pred asi mesiacom vyšli prvé informácie o tom, že herec Ján Koleník nakrúca akčný film. Dokonca už pred dvoma týždňami bol na internete umiestený prvý teaser tohto filmu, ktorý hneď rozpútal búrlivé diskusie. Všetko je však inak. Nejedná sa o celovečerný film o tajnom agentovi, ale o krátke video propogajúce bytový projekt v Bratislavskej Petržalke - projekt TatraCity.

19.04.2011 08:36
City Agent
debata

Hlavnej mužskej úlohy sa zhostil čerstvý držiteľ diváckej ceny OTO – Ján Koleník, ktorý hrá agenta, ale nie tajného ale realitného, ktorý sa snaží urobiť všetko, aby uspokojil svoju klientku (herečku Barboru Žileckú). Dokonca jej dovolí si vybraný byt najskôr 18 mesiacov skúšať, kým sa rozhodne pre kúpu (v súlade s podmienkami v reálnom projekte).

Pri natáčaní nechýbali rýchle autá, helikoptéra, náročné kaskadérske scény s horolezcami a samozrejme krásne ženy. V príbehu účinkovali dve hlavné postavy. Nakrúcalo sa pomocou novej technológie – na digitálny fotoaparát, čo je najnovšia technika, využívaná najmä pri výrobe amerických seriálov ako sú Doktor House alebo Dva a pol chlapa, pri scéne s helikoptérou sa nakrúcalo na šesť takýchto fotoaparátov.

Autorom scenára je Paľo Janík, ktorý dostal nápad, že ak by sa mal točiť film o agentovi i keď len realitnom, tak by to mal byť film v štýle Jamesa Bonda a do tímu si vybral televízneho a divadelného režiséra Karola Vosátka, ktorý mal už s touto tematikou skúsenosti a podobný projekt - Agent Krowiak zasahuje - režíroval na divadelných doskách Novej Scény v Bratislave.

Krátky film si môžte pozrieť na www.cityagent.sk

debata chyba