Čo je doma, to sa počíta

- inzercia - Každý, kto sa venuje športovým stávkam, má na mysli predovšetkým vlastné výhry a vlastné konto. Málokto však premýšľa o širšom kontexte stávkovania. Alebo sa to už postupne mení?

26.04.2011 11:01
Fortuna
debata

Áno, môže vás zaujať konkrétna ponuka stávok či kurzy zahraničných stávkových spoločností, ale na internetových stránkach takej spoločnosti “svieti”, že podniká na základe licencie udelenej vo Veľkej Británii, riadi sa nariadením vlády Gibraltáru a prípadné spory rieši formou arbitrážneho sporu prostredníctvom tretej strany. Aké garancie vám vlastne poskytujú? Navyše, zisk takýchto spoločností putuje za hranice Slovenskej republiky a ani jedno euro sa nevracia do štátneho rozpočtu SR prostredníctvom daní. “Internetovka” je čosi nehmatateľné. Naproti tomu, domáce stávkové kancelárie, medzi nimi aj FORTUNA, majú svoje reálne sídlo, svoju kamennú pobočku okolo ktorej deň čo deň prechádzate, zamestnávajú našich ľudí a svoj zisk ďalej investujú na Slovensku, z čoho profitujú aj lokálni partneri a dodávatelia. FORTUNA je navyše aj hrdým sponzorom slovenského národného futbalového tímu.

Virtuálne stávkové kancelárie sa u nás rozmnožili. U nás je to tak. Ale nie vo všetkých štátoch strednej a východnej Európy sa darí takémuto druhu “podnikania na hrane”.

Ak máte v svojom srdci šport a záleží vám na jeho rozvoji, je lepšie použiť svoje peniaze tak, aby sa časť vašich peňazí vrátila na Slovensko a do športu… FORTUNA slovenským športom žije a preto ho aj reálne podporuje.

Viac nájdete na tejto stránke.

debata chyba