Veľký test motoristov, až 94 % spokojných so servismi Škoda

- inzercia - Slovenskí motoristi hodnotili autorizované servisy.

09.05.2011 09:30
Škoda  -test
debata

„Iba to najlepšie, čo môžeme urobiť, je pre našich zákazníkov dosť dobré.“ Toto pravidlo si už v počiatkoch svojho podnikania vytýčili páni Laurin a Klement. Aj po 115 rokoch sú tieto hodnoty pre nás hlavnou prioritou. Preto sme sa v priebehu celého roku 2010 opýtali takmer 8 500 slovenských zákazníkov na poslednú návštevu autorizovaného servisu Škoda. Až 94 % z nich potvrdilo, že odkaz zakladateľov značky Škoda rozvíjame správnym smerom. Ďalších 89 % zákazníkov by odporučilo servis svojim priateľom a kolegom.

Značková starostlivosť za neznačkovú cenu

Ako kvalita služieb, tak i cena hrá v spokojnosti zákazníkov svoju nezanedbateľnú úlohu. V rámci poctivého a férového prístupu k našim zákazníkom sme stanovili časové normy pre opravy a údržbu automobilov Škoda, ktoré používajú všetky autorizované servisy Škoda.

Náš tip: Pri výbere servisu sa nerozhodujte len podľa hodinových sadzieb, ale vždy si overte celkovú cenu za opravu alebo údržbu vozidla (čiže za prácu vrátane použitých dielcov).

VYBRANÉ PONUKY SERVISNÝCH PARTNEROV ŠKODA

Kompletná cena zahŕňa servisnú prácu vrátane náhradného dielca a DPH.

Výmena predných brzdových doštičiek*

Fabia I 1,2, 1,4, 1,9 (okrem verzie RS) | 49 €

Výmena oleja vrátane filtra Fabia I 1,2 48 €
Výmena predných brzdových doštičiek* Octavia I 52 €
Výmena oleja vrátane filtra Octavia I 1,6, 1,8 74 €

***bez signalizácie opotrebenia**

Uvedené ceny platia u participujúcich partnerov Škoda, ktorých zoznam nájdete na www.skoda-auto.sk. Ceny platia pri využití šekovej knižky. Pri výmene oleja je zohľadnený pevný servisný interval.

Bližšie informácie u participujúcich servisných partnerov Škoda alebo na www.skoda-auto.sk

debata chyba